Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

TechReady - NextGen Productivity

Blogs
23-12-2015

Op donderdag 18 februari nemen we je mee in de wereld van de NextGen Productivity. Er zijn verschillende nieuwe oplossingen om efficiënter te kunnen werken en productiever te zijn. We behandelen onderwerpen als (samen)werken, omgaan met grote hoeveelheden informatie en helder inzicht hebben in je data. Ook kijken we naar het beleid achter technologische veranderingen. Want hoe zorg je ervoor dat de oplossingen ook daadwerkelijk (op de juiste wijze) gebruikt worden? Naast sprekers van Wortell en Microsoft zullen ook een aantal van onze klanten het podium nemen, zoals BNN-VARA. Ze vertellen je graag hun ervaringen op het gebied van innovatie en verandering.

Een duik in nieuwe ontwikkelingen

Neem tijdens TechReady samen met het gehele Wortell-team een duik in al het nieuws wat het Microsoft-platform te bieden heeft en kom erachter wat dit alles betekent voor jouw organisatie.

Het programma

Bekijk hier het volledige programma, inclusief omschrijvingen van de verschillende sessies. Bij registratie kun je jouw sessiekeuze aangeven.

Programma_TR11_image

Datum en tijdstip

Donderdag 18 februari 2016 - 08:30u tot 16:30u.

Doelgroep

Het evenement is zowel bedoeld voor relaties van Wortell als voor het gehele Wortell-team. Deelnemers kunnen business en IT managers zijn, evenals medewerkers met een meer technische achtergrond. In het programma staat het technische level aangegeven. Variërend van level 100 (niet technisch) tot level 400 (zeer technisch).

Locatie

Wortell
Schipholweg 641
1175 KP Lijnden

Aanmelden

Deelname aan dit evenement is op basis van uitnodiging. Bij interesse kun je contact opnemen met marketing@wortell.nl.