Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

The monday after...

Blogs
8-6-2015

Maandagmorgen, laptop open, kopje koffie erbij, vandaag start ik rustig thuis op. Het was een kort weekend bedenk ik me. Kort omdat ik zie dat de berg met strijk er nog ligt, de plantjes op het balkon weer geen aandacht hebben gekregen en zo nog wat klusjes die ik geen prioriteit heb gegeven. Erg? Nee, hoor helemaal niet. Met een top dag als SharePoint Saturday is niets erg.

Met een grote glimlach denk ik terug aan een geweldig, gave dag afgelopen zaterdag in Vianen. Trots dat we er met een mooi team waren en heel veel leuke mensen hebben ontmoet. Bij gekletst met veel bekenden en veel nieuwe mensen mogen leren kennen. We hebben een geweldig team gevormd met House of Einstein. Samen hebben we bezoekers voorzien van een zakelijk kledingadvies, toegelicht waarom we dit zo belangrijk vinden en dat dit alles te maken heeft met de Wortell kernwaarde: professionaliteit. We vinden namelijk dat werken in een professionele omgeving ook betekent dat je jezelf professioneel kleedt oftewel zakelijk kleedt ;-)

SPSNL15 (2) SPSNL15 (3)

Ik denk even aan één van de doelstellingen die ik dit jaar met de domeinen collaboration en business apps heb gesteld: zichtbaar zijn in de dingen die we doen binnen en buiten Wortell. Zichtbaar zijn door kennis te delen maar ook deel te nemen aan events zoals SharePoint Saturday.  Het uitstralen van een belangrijke Wortell kernwaarde: professionaliteit. Daarom ook op SharePoint Saturday: Dress to impress, de eerste indruk is het belangrijkste, zakelijk kleden in een professionele werkomgeving en het uiteindelijk kunnen winnen van een kledingpakket t.w.v. € 400.

Doelstellingen behaald afgelopen zaterdag? Ik vind van wel! We waren aanwezig, zichtbaar, wisten ons te onderscheiden, hebben goede en hele leuke gesprekken gevoerd, veel leuke mensen gezien en hebben vooral genoten van een hele mooie dag! Daarnaast hebben we Marcel blij kunnen maken met het kledingpakket. Ik zeg een top dag!

Ondertussen is het tijd voor nog een kopje koffie en tijd voor een mooie nieuwe werkweek. Die strijk komt volgend weekend wel...

SPSNL15 (1)