Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Topigs Norsvin bezegelt omvangrijke en langdurige samenwerking

Topigs Norsvin staat bekend om haar innovatieve genetische oplossingen voor een kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Om de groei in combinatie met de internationale expansie te kunnen versnellen heeft Topigs Norsvin besloten haar wereldwijde ICT landschap te moderniseren. Bovendien wordt het landschap veiliger en schaalbaar. “Een voorwaarde voor verdere digitalisering van ons bedrijf is een goed fundament” is de redenatie van Bas van der Wee - IT director, Topigs Norsvin. 

Het gezamenlijke doel? Een werkplek waar de medewerker écht blij van wordt. 

Wereldwijde een moderne werkplek 

In de praktijk betekent de samenwerking dat de wereldwijde Topigs Norsvin werkplek en het datacenter op Microsoft cloud technologie wordt gebaseerd. De werkplek bevat vele innovatieve bouwblokken, deze faciliteren samen het veilig online samenwerken. Hoe we dat realiseren? Bijvoorbeeld door de introductie van Microsoft Teams als nieuw samenwerkingsplatform en de introductie van chatbot JIM aan wie medewerkers eenvoudig vragen kunnen stellen over het gebruik van Office365. 

Modern datacenter

Met de transitie van het datacenter naar de Microsoft cloud wordt het landschap veiliger en schaalbaar. Een belangrijke stap in de digitalisering van Topigs Norsvin. Ook belangrijk voor Topigs Norsvin is het hebben van inzicht en daarmee grip op het Azure gebruik en dus op het kostenmanagement. Hiervoor maken we gebruik van verschillende onderdelen van Mission Critical Azure, waardoor Azure resources gericht kunnen worden ingezet op een kostenefficiënte wijze.

De eerste stap naar Azure

Azure Readiness Scan

Met de Azure Readiness Scan onderzoeken we óf en tegen welke kosten jij naar Azure kunt bewegen.

Een veilige omgeving, 24x7

De werkplek en het datacenter worden 24x7 beveiligd door het Wortell Security Operations Center. Mede hierdoor creëren we een veilige omgeving waarin medewerkers samen kunnen werken. 

De multidisciplinaire vernieuwingsvraag van Topigs Norsvin past bij Wortell. We maken gebruik van verschillende innovatieve Wortell bouwblokken om te komen tot het resultaat” aldus Danny Burlage, Directeur Wortell.

Meer weten over de diensten van Wortell?
Wortell heeft verschillende expertise gebieden. Deze gebieden zijn onderverdeeld in zogenoemde "universums". Samen vormen zijn ons multiversum. Kies jouw universum.