Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Uitstekend werkgeverschap; Wortell is een World-class Workplace

Wij van Wortell zijn door Effectory onderscheiden als World-class Workplace 2022! Dit label is een onderscheiding voor uitstekend werkgeverschap en onderstreept de inzet van Wortell om de bevlogenheid onder huidige en toekomstige medewerkers te bevorderen. Hoe wij aan dit keurmerk komen, leggen wij hieronder graag aan je uit!

Medewerkers maken het verschil

Effectory is 15 jaar geleden begonnen met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap. Zij, maar zeker ook wij van Wortell, geloven dat medewerkers het verschil maken en ons aller belangrijkste kapitaal zijn. Dat is ook een van de redenen dat onze missie is ‘We empower people’. Dit geldt allereerst voor onze medewerkers en natuurlijk ook voor onze klanten. Bij Wortell kunnen we daarom ook echt zeggen dat onze medewerkers het verschil maken.

Scoren boven de regionale benchmark

Binnen Wortell hebben wij een organisatie brede survey gehouden waarin al onze medewerkers werd gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. Dit was een onderzoek wat zij in alle eerlijkheid mochten invullen. Hieruit komen vervolgens scores waar je als werkgever op beoordeeld wordt. Wortell is uitgeroepen tot World-class Workplace, omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld. Zo weten wij, maar ook de andere organisaties die als World-class Workplace worden onderscheiden, zeker dat de hoge ranking is gebaseerd op een betrouwbare en zeer uitgebreide dataset.

5 Jaar vol trots

Het is niet de eerste keer dat Wortell het World-class Workplace keurmerk toebedeeld krijgt. Wij mogen dit keurmerk namelijk al 5 jaar dragen. In 2017 kregen wij de eerste World-class Workplace onderscheiding en dit hebben we gedurende de afgelopen jaren weten vast te houden. Dat onze medewerkers zich gehoord en gezien voelen vinden wij erg belangrijk. Dit stopt natuurlijk niet na het krijgen. Wij blijven luisteren naar onze mensen om ze ook echt in hun kracht te zetten. Maar dat wij onszelf voor de vijfde keer een World-class Workplace mogen noemen, zijn wij natuurlijk super trots op!

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Ook werken bij een goede werkgever?

Wij jij ook terechtkomen bij een organisatie waar echt geluisterd wordt naar de medewerkers? En werken bij een goede werkgever? Pak dan nu je kans en bekijk onze openstaande vacatures. Kom werken bij Wortell: een World-class Workplace!

Universiteit

Ook werken bij Wortell?

Meer over Werken bij Wortell

de mens voorop bij Wortell
Blogpost / 21-12-2022

De mens voorop: waarom enen en nullen níet het kloppende hart van Wortell zijn

Als Worteller wil je anderen graag helpen én houd je ervan om plezier te maken.
Duurzaamheid + vitaliteit + plezier = empowerment
Blogpost / 8-12-2022

We Empower People: hoe doen we dat?

De missie van Wortell luidt ‘We Empower People’. Want de mens staat bij ons centraal. Maar waaruit blijkt dit precies? In deze blogpost ve...
Blogpost / 24-11-2022

Wortell bestaat 25 jaar! De hoogtepunten en blunders in vogelvlucht

We grijpen het 25-jarige bestaan van Wortell graag aan om kort terug te blikken op een kwart eeuw aan hoogtepunten en blunders. Danny en Luc geven een...
Blogpost / 23-8-2022

Eindhoven de gekste

Vanaf 1 september openen wij een nieuw kantoor in Eindhoven.
Blogpost / 18-8-2022

Welkom onboard bij Wortell

Cindy Smit, onboarding medewerker bij Wortell, neemt je graag mee in ons onboardingsprogramma. Aan een nieuwe baan beginnen kan voor sommigen toch een...
Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...
Blogpost / 18-7-2022

Traineeship Cyber Security

In het najaar start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional.
Blogpost / 14-6-2021

Echt op je plek zijn bij Wortell

De eerste maand als Worteller.
Blogpost / 25-2-2021

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 11-12-2020

De eerste week bij Wortell

Dion legt uit hoe zij werd meegenomen in de wereld van Wortell!
Vacature

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Vacature

IT Support Engineer

Ben jij de ambitieuze IT Support Engineer die wij zoeken?
Vacature

Identity & Access Management (IAM) Specialist

Jij bent de specialist op het gebied van Identity & Access Management bij onze klanten.
Wortell-Microsoft-365-webinar
Vacature

Office 365 Developer

Je ontwerpt en bouwt de oplossingen voor onze klanten.
Vacature

Technisch 360 Consultant

Als Technisch 360 Consultant ben jij verantwoordelijk voor het 360˚product bij onze klanten en partners.
Vacature

Service Manager

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van de diensten catalogus van de Services organisatie van Wortell.
Vacature

Corporate IT Recruiter

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om meerdere facetten van recruitment tot zich te nemen.