Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Uniek kantoor te koop in een karakteristiek en historisch complex.

Op 1 april 2021 kwamen wij met het bericht dat de kerk van Wortell te koop staat. Het orginele artikel kun je hieronder lezen. Met deze grap hebben wij aandacht gevraagd voor de hybrid workplace, de nieuwe manier van werken. Wortell helpt klanten daarmee op het gebied van Work, voor een veilige, beheerde, digitale werkplek. En daarbij met Meet, waarmee we zorgeloos vergaderen faciliteren. Bekijk hier meer over.

Leer hoe wij thuiswerken mogelijk maken

Ontdek Work.

De moderne werkplek oplossing van Wortell.
Leer hoe wij zorgeloos video-vergaderen mogelijk maken

Ontdek Meet.

Digitaal video vergaderen in een hybride werkomgeving.

Bijna 15 jaar geleden betrok Wortell de kerk in Lijnden. Dit na een verbouwing van bijna drie jaar, waarin de kerk een complete metamorfose onderging. Nu, na een recente tweede grote verbouwing, staat het pand te koop. De reden? Het nieuwe normaal.

Met meer dan 350 werknemers die inmiddels al ruim een jaar thuiswerken kun je stellen dat Wortell zich goed heeft aangepast aan de nieuwe omstandigheden. En dat dit geen tijdelijke oplossing blijkt te zijn is goed te merken, Wortell wil het goede voorbeeld geven en maakt duidelijk dat we nooit meer terug gaan naar werken op kantoor.

 

 

Algemeen directeur Danny Burlage
“Het is onze missie om mensen in hun kracht te zetten met behulp van technologie. En waar kan je dat beter doen dan in de comfortzone van je eigen huis? Met een eigen device volledig ingericht op basis van Microsoft 365 kun je altijd en overal werken. Dat kan en hoeft straks dus niet meer op kantoor.”
Uit onderzoek van Effectory onder de Wortellers bleek dat maar liefst 85% liever met een joggingbroek thuis op de bank deelneemt aan een meeting, dan op kantoor. Dit inzicht heeft men doen besluiten niet langer te wachten en de kerk te verkopen. Onder de geïnteresseerden bevindt zich ook Microsoft, die na het verbouwen van haar eigen kantoor juist tot de conclusie is gekomen dat mensen behoefte hebben aan een plek om samen te komen. Microsoft ziet in de kerk veel potentie als sociale hub op een unieke locatie.

Over het pand

Het kantoor is gelegen in een karakteristiek en historisch complex, een voormalig katholieke kerk, in de dorpskern van het pittoreske Lijnden. Eén van de meest unieke locaties van Amsterdam omstreken! In 15-20 minuten rijden ben je in het Centrum van Amsterdam, maar je werkt heerlijk rustig nabij het vliegveld “Schiphol”. In de directe omgeving bevinden zich nauwelijks openbaar vervoer voorzieningen. De uitvalswegen A4/A-9/A-10 zijn wel binnen enkele minuten te bereiken. Als je interesse hebt in deze locatie, neem dan vooral contact met ons op.
 

Danny Burlage | danny.burlage@wortell.nl

Maarten Goet | maarten.goet@wortell.nl

Indeling

Verzorgde eigen entree. Royaal kantoor aan de voorzijde met open keuken. De keuken is voorzien van fornuis met oven en alle gewenste inbouwapparatuur. De tien grote glas in lood ramen zorgen voor veel lichtinval. Op de brede stoep aan de voorzijde van de kerk kun je heerlijk van het zonnetje genieten! Goed bemeten vergaderruimtes aan de achterzijde voorzien van op maat gemaakte kastenwand, beeldschermen en vergader apparatuur. Via de praktische wasruimte loop je door naar de wc’s, wastafel en inloopdouche.

Erfpacht

De erfpacht is afgekocht tot en met 01-04-2028. De aanvraag voor de overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden is tijdig gedaan.
 

Bijzonderheden:

- Unieke locatie in de dorpskern van Lijnden!

- Hoogwaardige kerk;

- Werkoppervlakte ca. 142021 m2 (NEN gemeten);

- Hoge plafonds (ca 8.03 m in de kerkzaal);

- Lamelparketvloer door gehele kerk;

- Vrij uitzicht aan de voorzijde;

- Voldoende parkeerplaatsen;

- Beschermd dorpsgezicht;

- Oplevering in overleg;

- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;

- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.