Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Update: HvA studenten werken ook samen met VicarVision

Blogs
18-4-2016

A.I. (Artificial Intelligence) Software

Woensdag 30 maart zijn wij bij VicarVision op bezoek geweest. Voor de mensen die niet weten wat VicarVision doet zal ik even een korte uitleg geven. VicarVision is een bedrijf dat A.I. (Artificial Intelligence) software ontwikkeld om o.a. doormiddel van video- of camerabeelden automatisch mensen te observeren en gezichten te kunnen analyseren, dit kan zijn door bijvoorbeeld looppaden in een winkelcentrum te observeren om inzicht in gedrag te krijgen of om verschillende emoties van gezichten af te lezen om daar vervolgens iets mee te doen.

Bezoek VicarVision

Omdat VicarVision zich op deze vlakken bezig houdt en interesse had in een samenwerking met ons vanuit de HvA en Wortell mochten wij afgelopen woensdag bij VicarVision een presentatie geven over ons project en het product dat we gaan ontwikkelen. Voor degene die onze sprint review presentatie hebben gemist: wij maken een applicatie die op basis van de geanalyseerde emotie van je gezicht een smartlamp (Phillips HUE) aanstuurt qua verschillende kleuren. VicarVision was hier heel erg enthousiast over en keurde het goed dat wij van hun software gebruik mogen maken voor de ontwikkeling van ons project.

Wij wilde dit heugelijke feit graag met jullie delen en gaan nu hard aan de slag om de software van VicarVision draaiende te krijgen in onze applicatie. Wanneer dit gelukt is of we updates hebben zullen we iedereen doormiddel van de blog hiervan op de hoogte brengen. In de tussentijd is iedereen van harte welkom om eens langs te komen en te vragen of we al wat kunnen laten zien van de applicatie die we aan het ontwikkelen zijn.

HvA studentengroep2

Breandan, Anh Vi, Rowin, Edsart, Jochum en Michael (vlnr).