Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Van Wylick stapt over op Dynamics 365!

Blogs
4-11-2016

Begin november introduceerde Microsoft een nieuw platform voor bedrijfsapplicaties met de naam Microsoft Dynamics 365. Het zusje van Wortell, Xperity, was al geruime tijd samen met Microsoft bezig met deze lancering. Direct bij de introductie tekent ze dan ook haar eerste contract met Van Wylick isolerende mortels voor de implementatie van Microsoft Dynamics 365.

Over Van Wylick

Van Wylick levert en installeert verschillende zelf ontwikkelde isolerende mortels voor op daken of in vloeren. “We voeren zelf ca. 200 projecten per jaar uit”, vertelt directeur Laurens van Wylick. Het proces van verkoop tot facturatie verloopt voornamelijk nog op papier, dit past echter niet meer in deze tijd. Onze medewerkers werken veelal mobiel en we misten centraal inzicht in onze projecten. Het wordt tijd om te digitaliseren.” De heer Van Wylick vertelt verder: “Xperity heeft ons na enkele besprekingen overtuigd van het Microsoft Dynamics platform. We hebben gekozen voor Dynamics 365 omdat het gehele proces in één applicatie onder te vangen is. Dus van eerste inspectierapport tot en met de facturatie. Bovendien werkt het systeem naadloos samen met  Office 365, zodat we eenvoudig e-mails en documenten kunnen archiveren”.

Xperity en Dynamics 365

Xperity is een relatief nieuwe Microsoft partner met een schat aan ervaring. Het bedrijf is opgericht door een team Microsoft Dynamics CRM-specialisten. “Opgeteld hebben we meer dan 50 jaar ervaring met Microsoft Dynamics CRM”, vertelt Sales Manager Pieter de Wit. “Na jaren bij veel verschillende grote IT-dienstverleners gewerkt te hebben, werd het tijd voor iets nieuws. Daarnaast willen we ons graag richten op één leverancier, de keuze voor het Microsoft Dynamics platform was snel gemaakt. Wij zijn nu erg trots op het feit dat we de eerste Nederlandse Dynamics 365 klant hebben.

Xperity verwacht dat Van Wylick per 1 januari 2017 de applicatie al in gebruik kan gaan nemen.

“Doordat Dynamics 365 volledig in de cloud beschikbaar is, verliezen we geen tijd meer aan IT technische zaken. De applicatie werkt vandaag al. Deze gaan we nu inrichten naar de processen van Van Wylick, dit doen we gedurende interactieve workshops. De tijd van eindeloze implementaties lijkt echt voorbij met de introductie van Microsoft Dynamics 365.

Het Dynamics 365 platform