Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

verbetering interne communicatie

Blogs
1-6-2016
Woningcorporatie Woonwenz gebruikt Debble Workplace in Office 365 om kennis en informatie te delen vanuit één gebruiksvriendelijk platform. Woonwenz heeft strategisch gekozen voor Microsoft Office 365 en de wens was dan ook om hier het nieuwe intranet in onder te brengen. Daarnaast zocht Woonwenz een standaard SharePoint intranet, zonder uitgebreid maatwerk, waarbij de gebruiker maar één keer hoeft in te loggen voor al zijn applicaties. Na een uitgebreid selectietraject heeft Woonwenz gekozen voor Debble Workplace in Office 365. Edmond Janssen, Informatiemanager van Woonwenz: "Wij zochten nadrukkelijk naar een leverancier met een standaard intranet oplossing in Office 365. Wij wilden niet het wiel opnieuw uitvinden en een intranet hebben dat maar 5 jaar meegaat."
"Andere partijen in de markt wilden samen met ons het intranet bouwen, terwijl Wortell met Debble Workplace over een out-of-the-box intranet oplossing beschikt."
"Daarnaast is Wortell al geruime tijd actief binnen de woningcorporatiemarkt en voldoet Debble Workplace precies aan al aan onze wensen en eisen.”