Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Waarom mensen bij Wortell op nummer één staan

Bij Wortell staat de mens op nummer één. Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers. Hoe we daar precies invulling aan geven? Marlon Ranson – van den Berg, hr-regisseur bij Wortell, legt het uit in deze blogpost!

 

Unieke mensen zijn zichzelf

"Wij halen graag mensen in huis die uniek zijn," zegt Marlon. "Daarmee bedoelen we dat ze eigenzinnig, origineel en onderscheidend zijn. Maar ook dat ze het lef hebben om open te staan voor een afwijkende visie; om nét even anders te denken dan de rest en een stapje verder te gaan in hun gedachten en acties."

Waarom Wortell het liefst met unieke mensen werkt? "Dat zijn de mensen die uitdagen. Ze hebben energie, stellen kritische vragen en zijn niet bang om hun mening te geven. Kort gezegd, ze zijn zichzelf. Dat vinden we heel belangrijk: je moet op het werk niet anders hoeven te zijn dan thuis."

Dit laatste is ook voor Marlon zelf een belangrijke reden geweest om de afgelopen 14 jaar bij Wortell te blijven: "Het klinkt misschien cliché, maar Wortell voelt als mijn tweede thuis. Hier word ik gewaardeerd om wie ik ben en daarom ben ik er nog steeds."

 

Als je vooroordelen hebt, mis je de pareltjes

Deze benadering vindt haar wortels in de inclusiviteitsgedachte. "Bij Wortell vinden we het heel belangrijk dat iedereen zich welkom voelt," legt Marlon uit. "Wij sluiten geen mensen uit. Dit betekent dat we niet kijken naar leeftijd, geslacht, religie, culturele achtergrond, geboorteland of seksuele voorkeur. Als je dat wel doet, mis je de pareltjes. Diversiteit maakt een bedrijf juist zo interessant. In onze inclusieve organisatie zien wij verschillen als een verrijking."

In 2021 zijn de pijlen nóg meer op deze strategie gericht. "Onlangs is er een nieuw raadslid toegetreden tot onze raad van commissarissen, Cara Antoine. Zij zal zich alléén bezighouden met diversiteit en inclusiviteit. En in ons People and Culture-team gaan we dit jaar meer onderzoek doen naar deze twee thema’s."

 

Wij zijn wie we zijn door onze mensen

Waarom Wortell zoveel aandacht besteedt aan deze aanpak? "Wij zijn wie we zijn door onze mensen," zegt Marlon. Een veelgebruikte term binnen de organisatie die onlosmakelijk verbonden is met deze grondgedachte, is 'Wortell-groen': "Dit betekent dat je je hier echt thuis voelt; dat je energie krijgt van samenwerken; dat je de handen ineenslaat om hard te werken; dat je op elkaar kunt steunen. Samen zijn we Wortell. En we accepteren elkaar zoals we zijn."

Universiteit

Ook werken bij Wortell?

Meer over Werken bij Wortell

Blogpost / 2-8-2022

Diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit bij Wortell

Het is Pride Week in Amsterdam! En dat vieren we enthousiast mee bij Wortell. Want kunnen zijn wie je bent en houden van wie je wilt, dat vinden...
Blogpost / 18-7-2022

Traineeship Cyber Security

In het najaar start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional.
Blogpost / 14-6-2021

Echt op je plek zijn bij Wortell

De eerste maand als Worteller.
Blogpost / 5-5-2022

Uitstekend werkgeverschap; Wortell is een World-class Workplace

Ons motto, 'We empower people', geldt niet alleen voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.
Blogpost / 11-12-2020

De eerste week bij Wortell

Dion legt uit hoe zij werd meegenomen in de wereld van Wortell!
Vacature

Open sollicitatie

Wij komen graag met je in gesprek, ook als er op dit moment wellicht geen passende vacature is.
Vacature

IT Support Engineer

Ben jij de ambitieuze IT Support Engineer die wij zoeken?
Vacature

Stage Interne Communicatie

Ben jij op zoek naar een HBO/WO (afstudeer-) stage in de richting van Communicatie? Wil jij waardevolle werkervaring op doen op het gebied van Interne...
Vacature

Forensic Analist

Je hebt passie voor security en besteedt graag je tijd aan het verdiepen in technieken, procedures en het leren van de nieuwste threats op het gebied...
Vacature

Compliance Manager

Als Compliance Manager ben je verantwoordelijk voor de controle en naleving van de verschillende standaarden binnen Wortell.
Vacature

Corporate IT Recruiter

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om meerdere facetten van recruitment tot zich te nemen.
Vacature

Recruitment Marketeer

Jij zorgt ervoor dat Wortell uitblinkt op de arbeidsmarkt.
sven_stock_wortell
Vacature

Business Architect IT

Als Business Architect IT treed je op als Trusted Advisor voor onze klanten. Jij stelt high level roadmaps op waarbij je rekening houdt met de uitvoer...
Vacature

Project Controller

Als Project Controller zie jij erop toe dat onze projecten verlopen volgens budgettering en financiële planning.
Vacature

Cyber Security Traineeship

Dit najaar start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional.
Vacature

Accountmanager

Jij bent verantwoordelijk voor het verkopen van onze diensten in zowel de profit als de non-profit sector.
Vacature

Project Manager

Als project manager bij Wortell heb je afwisselende dagen, die gedeeltelijk van te voren vast staan maar ook voor een groot deel bestaan uit ad hoc we...
Vacature

Identity & Access Management (IAM) Specialist

Jij bent de specialist op het gebied van Identity & Access Management bij onze klanten.
Vacature

Office Manager

Als Officemanager ben jij contactpersoon en vraagbaak voor office gerelateerde zaken.
Vacature

Director of Managed Services

Jij bent verantwoordelijk voor het aansturen van beide operations teams in Nederland & België.