Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Webinar: Wortell helpt digitaal vergaderen

Bekijk direct de opname van het webinar

Bekijk direct de gratis opname van het webinar over digitaal vergaderen en leer welke stappen je moet nemen om je organisatie klaar te maken voor remote werken om zo de impact van het corona virus op de business te minimaliseren.

Je ontvangt na het invullen van het formulier een mail met daarin de link om de opname te bekijken.

Kijk hier het webinar terug.

Remote werken: Wortell helpt digitaal vergaderen

Veel bijeenkomsten en congressen worden geheel online gehouden. We zien het aantal vliegbewegingen bij onze klanten dalen. Vergaderingen worden geannuleerd of online gedaan. Om de impact zo veel mogelijk beperken hebben wij de afgelopen weken een enorme toename in het gebruik van Microsoft Teams gezien. Hiermee kunnen één op één vergaderingen, vergaderingen met meerdere mensen, vergaderingen met veel externen, boardroomvergaderingen en zelfs hele seminars of bijeenkomsten online gehouden worden. Dit alles ondersteund middels Video (zodat alle deelnemers elkaar kunnen zien) en audio. Over al deze mogelijkheden heb ik inmiddels een artikel gepubliceerd. Zoals u waarschijnlijk weet is Wortell gespecialiseerd in de inrichting en ondersteuning van Microsoft Teams. Met de overname van Videobutler vorige maand hebben wij daarnaast onze dienstverlening verder uitgebreid en kunnen wij nu ook de gehele coördinatie van individuele vergaderingen overnemen. Deze dienstverlening wordt vooral gebruik voor grote vergaderingen, management of directievergaderingen en (online) seminars en bijeenkomsten. Gebruikt u al teams maar wilt u andere vergadertypen ondersteunen dan kunnen wij helpen bij de levering, installatie en begeleiding van vergaderingen op basis van de Microsoft Surface Hub en de verschillende Microsoft Teams Room Systems voor vergaderruimten. Heeft u vragen over onze dienstverlening, ondersteuning nodig of wilt u stappen zetten met Microsoft Teams neem dan contact op met Aldo Estoppeij (06-50295374)

Sprekers

Tijdens dit webinar vertellen Aldo Estoppeij en Danny Burlage alles over digitaal vergaderen.

Meer over Git

Ga naar Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign
Blogpost / 9-4-2019

Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign

Waarom we gekozen hebben voor ValidSign? De data in ValidSign wordt gehost in de EU, waardoor er grip is op waar de data staat. Wel zo handig voor de...
Ga naar Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT
Blogpost / 21-11-2017

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Ga naar Digitaal in de groensector?
Blogpost / 31-10-2017

Digitaal in de groensector?

Als je kijkt naar de digitale transitie, en wat daarvoor nodig is - dan zie je dat eigenlijk iedereen beter met elkaar wil communiceren.
Ga naar Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision
Blogpost / 2-10-2017

Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision

Microsoft Envision. Het evenement stond volledig in het teken van digitale transformatie en vond tegelijkertijd plaats met Microsoft Ignite.
Ga naar Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer
Blogpost / 5-7-2017

Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer

Tijdens het jaarlijks terugkerende Microsoft Government en Healthcare Partner evenement is Wortell in de prijzen gevallen. Digital Transformer Award 2...
Ga naar GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek
Blogpost / 6-12-2016

GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek

GeenPeil doet wat nog geen enkele andere politieke partij heeft gedaan. Elke 2de kamer keuze wordt een mini referendum. Digitale Transformatie in de p...
Ga naar Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING
Blogpost / 3-10-2016

Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING

Digitalisering is de motor achter een reorganiserende ING. gaat ING dit echter wel volhouden met nieuwe toetreders als BUNQ en Knap?
Ga naar GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?
Blogpost / 8-7-2016

GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?

In deze blog geef ik een algemene beschrijving van wat GigJam is. De app is sinds kort als preview beschikbaar voor iedereen.