Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wegens overweldigend succes extra kennisdagen bij Microsoft EBC in Brussel

Blogs
15-9-2014

Maak kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Microsoft en deel kennis en ervaring met andere organisaties, werkzaam in uw branche.

Afgelopen juni hebben wij een nieuw concept geïntroduceerd voor onze klanten: 'Breng een bezoek aan het Microsoft Experience Business Center (EBC) in Brussel'. Het unieke aan dit concept is dat klanten samen met andere organisaties uit dezelfde branche kennis maken met de nieuwste Microsoft ontwikkelingen.

Dat dit concept aansluit op de behoeften van onze klanten bleek al snel. Binnen korte tijd had het eerste kennisevenement voor de industriesector de maximale capaciteit bereikt. Omdat het animo ook bij andere organisaties groot bleek, hebben wij besloten een tweede datum op te vragen bij Microsoft. Dit tweede evenement biedt zorgorganisaties de gelegenheid het evenement bij te wonen. Ook dit evenement heeft inmiddels het maximum aantal deelnemers bereikt. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Vanwege het grote enthousiasme bij onze klanten is er ook een derde extra evenement beschikbaar gekomen. Ditmaal op 26 en 27 februari 2015. 

Dit event heeft al plaatsgevonden. Inschrijven is niet meer mogelijk.