Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Werken met - Eric van der Zwan, van afstuderen naar een baan

Blogs
31-8-2016

'Het laatste onderdeel van mijn studie Communicatie en Multimedia Design, afstuderen bij een bedrijf! In mijn zoektocht naar een leuk afstudeerbedrijf vond ik het prettig om persoonlijk in contact te komen met potentiële bedrijven. Ik ben daarom naar evenementen gegaan waar bedrijven en studenten elkaar kunnen ontmoeten. Tijdens het evenement van De Haagse Hogeschool ben ik in contact gekomen met Eric-Jan, Directeur bij ETTU. Na een leuk gesprek hebben we besloten een vervolgafspraak te maken waarin ik mijn afstudeeropdracht verder toe kon lichten.'

'Tijdens de vervolgafspraak heb ik met Stephany gesproken. Stephany is Recruiter & Talent Coach bij ETTU. Tijdens dit gesprek hebben we het gehad over ETTU, mij en mijn afstudeeropdracht. Ik vond dat er veel ruimte was voor eigen inbreng en ideeën. Ik heb dus grotendeels zelf mijn afstudeeropdracht vormgegeven, erg leuk! Wat mij erg opviel was het enthousiasme bij ETTU, ik voelde me meteen erg welkom.'

ETTU kantoor

Het afstuderen

'Na het kiezen van ETTU als mijn afstudeerplek werd ik warm onthaald door de collega’s. Het gevoel wat ik tijdens mijn gesprek met Stephany had werd meteen weer bevestigd, wat een enthousiasme bij alle collega’s van ETTU! Iedereen was enthousiast over mijn opdracht en benieuwd naar het eindresultaat! Dit motiveerde mij enorm. Mijn bedrijfsmentor Jaap hielp mij om een plan van aanpak op te stellen. In het gehele afstudeertraject heeft Jaap mij begeleid en uitgedaagd.'

'Tijdens het afstuderen was ik vooral bezig met mijn opdracht. Ondanks dat voelde ik me onderdeel van het team. Om mijn frisse blik en expertise ben ik ook bij andere projecten betrokken geweest. Ik werd daarom niet gezien al stagiair of afstudeerder maar als volwaardige collega!'

Over ETTU

'Bij ETTU hangt een echte familiecultuur. Het is een resultaatgericht bedrijf maar er is ook ruimte voor een geintje. Deze combinatie maakt het erg leuk om met iedereen aan leuke projecten en mooie resultaten te werken. Alle collega’s zetten zich in en helpen elkaar!'

De toekomst

'Het afstuderen bij ETTU was een hele leuke tijd. Na een lekkere vakantie ga ik vandaag, 1 september, met enthousiasme aan de slag bij ETTU als Materie Deskundige. Ik ben benieuwd wat de toekomst mij hier brengt!'

Meer lezen?
Wil je meer weten over de ETTU Helden? Lees in het ETTU-Helden magazine over de verhalen van Lennert, Janneke, Andries, Don en Eric-Jan. Natuurlijk kan je ook gewoon contact opnemen met Jelle (06 28 72 13 83), die kan je alles vertellen over ETTU en de kansen voor jou binnen ETTU.

Meer weten over werken en afstuderen bij ETTU? Ga naar de werken-bij pagina en lees meer!