Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Werken met - Henk ter Harmsel, SharePoint Developer

Blogs
27-7-2019

Developer

‘De functie van developer is heel breed; wij worden op allerlei typen opdrachten en projecten ingezet. Ik denk dat ik een redelijk aanstekelijk enthousiasme heb, in elk geval probeer ik de sfeer er altijd goed in te houden en van elke werkdag een feestje te maken (uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de werkzaamheden!).’ 

Leuk, leuker, leukst

‘Kersvers van mijn opleiding af kwam ik bij ETTU werken en ik mocht meteen meedraaien met het Salesfunnel-project voor een bekende zorgverzekeraar. Het was te gek om te zien dat veel mensen in Nederland daar echt gebruik van maakten. Wel even omschakelen vanuit mijn opleiding, maar erg leuk en leerzaam. Mijn eerste SharePoint project, Witlox, was ook leuk. In samenwerking met de klant hebben we een mooie oplossing gecreëerd en het project is grondlegger van een van onze paradepaardjes: eConnect@Work dat ik samen met een ervaren collega heb opgezet. Ik had al wat aanpassingen aan eConnect@Work gedaan en ik had bijgedragen aan Debble Workplace, maar om zelf aan de gang te gaan met een 2.0 versie van de Debble producten was weer een heel nieuwe dimensie van leuk. We hebben een erg mooi portaal neergezet waar we best trots op zijn!’ 

Recruitment

Relaxmodus

‘Mijn werkdag begint altijd relaxed. Ik werk veel op ons eigen kantoor nu ik sinds een jaar ben aangesloten. Het is interessant om problemen bij de wortel op te lossen in plaats van pleisters te plakken. Omdat ik bij de supportafdeling werk, heb ik flexibele werktijden, dus nu kan ik lekker uitslapen en aan het einde van de dag ‘in alle rust’ nog even knallen. Het supportteam is goed bezet en daarom altijd gezellig. Af en toe kom ik op locatie, waardoor ik nog steeds ‘life klantcontact’ heb. Ook help ik weleens bij projecten, dus mijn werkzaamheden zijn heel divers. Dat houdt het erg leuk.’ 

Work hard, play hard

‘Als ik mijn vrienden vertel hoe alles bij ETTU geregeld is, zijn ze verbaasd dat er bedrijven bestaan waar de meeste dingen gewoon in orde zijn. Gezellige uitjes, eind-van-de-maand borrels, lunch, een bonusstructuur, opleidings- en innovatieregelingen, enzovoort. Dat alles zorgt, samen met de leuke collega’s, voor een positieve werksfeer, waardoor ik me volledig en met heel veel plezier in kan zetten voor mijn dagelijkse werkzaamheden. Het daagt me uit om er elke dag weer 100% voor te gaan.’

Meer lezen?
Dit artikel verscheen eerder in het ETTU-Helden Magazine. Lees daar ook de verhalen van Lennert, Janneke, Andries, Don en Eric-Jan. Natuurlijk kan je ook gewoon contact opnemen met Jelle (06 28 72 13 83), die kan je alles vertellen over ETTU en de kansen voor jou binnen ETTU.

Meer weten over werken bij ETTU? Ga naar de werken-bij pagina en lees meer!