Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Whitepaper: Hoe zet je een duurzaam security programma op

Whitepaper
30-11-2023

In de luchtvaart en farmaceutische industrie is het belang van veiligheid vanzelfsprekend. Deze vanzelfsprekendheid geldt tegenwoordig echter ook steeds meer voor de digitale weerbaarheid en benodigde cybersecurity-maatregelen. Met de opkomst van (steeds meer geavanceerde) cyberaanvallen moet élke organisatie die toekomstbestendig wil zijn, haar maatregelen treffen. En wel in de vorm van een solide plan. 

Download het whitepaper

Een duurzaam securityprogramma is cruciaal als je je wilt beschermen tegen cyberincidenten, ongeacht de branche waarin je actief bent. Waarom? Het waarborgen van veiligheid en bescherming is in álle industrieën essentieel. Met een duurzaam securityprogramma ben je proactief, verminder je risico’s en wapen je jezelf tegen cyberincidenten.

Het implementeren van een duurzaam securityprogramma is niet langer optioneel, maar een noodzaak die wordt benadrukt door de groeiende eisen van verschillende (Europese) compliance richtlijnen. Organisaties die deze eisen serieus nemen, zullen niet alleen voldoen aan wettelijke vereisten, maar ook een stevige basis leggen voor het beschermen van gevoelige informatie, het omgaan met cyberdreigingen en het versterken van hun bedrijfsreputatie in een steeds digitaal wordende wereld.

Het securityprogramma bestaat uit 5 fases:

  • Analyse
  • Definiëring
  • Implementatie
  • Exploitatie
  • Audit en control

Meer weten? 

Download het whitepaper en doorloop de 5 cruciale fases voor het opzetten van een duurzaam security programma.