Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Willem Bodde is Microsoft Certified Master AD

Blogs
19-12-2012

Na drie weken van intensieve training is Willem hiermee derde MCM Active Directory van Nederland.

In februari is Willem Bodde drie weken in het hart van Microsoft Corp. in de Verenigde Staten verbleven om zijn kennis en kunde op het gebied van Active Directory's op de proef te stellen. En met succes. Na het doorlopen van het Microsoft Certified Master Program van Microsoft Active Directory R2 mag hij zich vanaf deze week Microsoft Certified Master AD noemen. Een bijzondere titel, want volgens de website 'meet the masters' is Willem hiermee de derde AD 2008 R2 master in Nederland.

 

Het Microsoft Certified Master Program is een exclusief trainings- en certificeringsprogramma op hoog niveau voor de ervaren IT professional. Het verdiept en verbreedt de kennis en helpt IT professionals zich op een speciale manier te onderscheiden. Het programma omvat drie weken intensieve training, twee schriftelijke examens en één lab examen. "Omdat wij bij Wortell altijd met de nieuwste Microsoft producten werken in relatief gezien kleine tot middel grote omgevingen, heb ik wat moeite gehad met de omschakeling." zegt Willem. "Hierdoor heb ik alle examens opnieuw moeten doen. Om alle opgedane kennis in de tussentijd in de praktijk te kunnen brengen heb ik drie maanden als AD Premier Field Engineer bij Microsoft Nederland gewerkt én heb ik veel tijd gestoken in zelf studie en om zoveel mogelijk praktijkervaring op te doen."

 

Begin november is Willem begonnen aan zijn herkansingen en deze heeft hij allemaal in 1,5 maand succesvol weten af te ronden! Een enorme prestatie waar hij én iedereen bij Wortell enorm trots op is! Het Microsoft Certified Master program van Active Directory 2008 R2 wordt gezien als het belangrijkste trainings- en certificeringprogramma voor AD. Wortell feliciteert Willem met zijn bijzondere prestatie en is trots om nog een Microsoft Certified Master tot het Wortell-team te mogen rekenen.