Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Winder, de marketplace voor de IT-professional

Blogs
27-3-2015

Overdag werk je aan websites, in de sociale media, bouw je apps of help je allerlei organisaties naar de cloud. 's avonds zoek je naar nieuwe projecten. Je hebt het druk. De balans tussen werk en privé slaat over. Je wilt makkelijk contact leggen met mensen die op zoek zijn naar iemand zoals jij.
Je bent op zoek naar de juiste IT-professional voor de juiste klus. Maar waar vind je die persoon? Een zoektocht op het internet, rondneuzen op LinkedIn of een rondvraag bij je vrienden heeft niet altijd succes. Daar heeft Wortell wat op gevonden.

We introduceren Winder: een marketplace voor IT-professionals in app-formaat. Jij vertelt Winder waar je naar op zoek bent, Winder vertelt jou wie je kan helpen.

De deeleconomie neemt steeds grotere vormen aan. Een taxi bestel je bij Über via je mobiele telefoon, hulp in de huishouding zoek je via Helplings en zelfs een date regel je met Tinder of Grinder. Allemaal voorbeelden over de manier waarop we ons leven gemakkelijker maken. Dit zijn echter allemaal toepassingen die gericht zijn op de consument. Wanneer je ondersteuning zoekt in je IT-project, waar begint dan je zoektocht? De juiste IT-professional is niet zomaar gevonden.

Winder brengt hier verandering in. Je start de app, geeft aan welke vaardigheid je zoekt en je kiest een professional die bij je past. De koppeling met LinkedIn zorgt ervoor dat de gegevens van alle professionals op Winder actueel zijn en blijven. Is jullie project afgerond dan word je uitgenodigd om elkaar te beoordelen. Zo bouw je aan je eigen succes en die van een ander.

Winder_afspraak

Download de app

Vanaf vandaag is Winder te downloaden via www.wortell.nl/winder. De Winder app is op dit moment beschikbaar voor Android en Windows Phone. De iOS app is over ongeveer 2 weken beschikbaar. In eerste instantie krijgen alleen de specialisten die hun profiel willen delen de mogelijkheid om in te loggen. Na ongeveer een week hopen wij de eerste 5000 profielen verzameld te hebben. Daarna wordt Winder daadwerkelijk beschikbaar gesteld en kunnen opdrachtgevers en specialisten met elkaar in contact treden.

Maak gratis gebruik van Winder

Gebruik van de Winder app is zowel voor de specialisten die zichzelf willen profileren als voor opdrachtgevers gratis. De deeleconomie staat immers voorop. Later zullen wij om de kosten te dekken extra opties toevoegen. Deze kunnen naar keus worden ingezet. In de basis betaal je dus niets.
Meedoen is simpel. Je kunt jezelf registreren via www.wortell.nl/winder. Je logt in met LinkedIn. Vervolgens word je geregistreerd voor de eerste testfase. Nadat je jezelf hebt geregistreerd worden je LinkedIn gegevens gekoppeld aan je account. Voordat je profiel zichtbaar wordt in de app zullen we je hiervan op de hoogte stellen en moet je een definitieve goedkeuring geven. Voordat je dit hebt gedaan is er in de app nog niets zichtbaar.

Actie voor eerste 500 aanmeldingen

De eerste 500 aanmeldingen krijgen een lifetime kosteloos gebruik van Winder cadeau. Dit is inclusief betaalde uitbreidingen die in de toekomst zullen volgen.

Winder, a swipe can change your business.

Winder_match