Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Winder, wat begon als een #1appril grap

Blogs
1-4-2015

“Het zou wel grappig zijn om de Wortell-versie van Tinder te maken: Winder.” En zo begonnen we met het uitdenken van de app. Met als doel; een leuke #1appril grap neer te zetten.
Maar wat begon als een grapje, eindigde tot onze blijdschap best serieus. Want hoe meer vorm de app kreeg, hoe beter we het idee achter Winder vonden: Een marketplace voor de technofielen. Om aan je eigen succes te werken, en die van een ander.

Een groeiend Winder-netwerk

Na de lancering van de actie, blijkt dat wij niet de enige zijn die enthousiast worden van dit idee. Want sinds de lancering van de actie op 27 maart, zijn maar liefst 517 personen lid geworden van het Winder-netwerk. En dat aantal stijgt. Daarom hebben we besloten om verder te gaan waar we waren gebleven en de app uit te bouwen tot een bruisend platform waar business kansen ontstaan. En dát is geen grapje.

Hoe nu verder?

De app wordt op dit moment gefinetuned. We verwachten dat hij binnen een paar weken live is. Zodra dat gebeurt updaten we de app en zullen we je een berichtje sturen. Ook zal er dan een iOS app zijn.

Aanmelden

Benieuwd geworden naar wat Winder voor jou kan betekenen? Meld je aan op www.wortell.nl/winder. De eerste 1000 gebruikers krijgen een lifetime gratis gebruik van de app.

Winder_banner