Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Windows 10 Enterprise Check-in

Blogs
18-8-2015

Namens Microsoft bieden we u de mogelijkheid om een exclusieve eendaagse workshop te volgen voor de overstap naar Windows 10. In deze Windows Enterprise Check-in leert u meer over de functies van Windows 10 en wat u kunt doen om klaar te zijn voor de overstap. Samen met Microsoft zullen we een stappenplan op maat ontwikkelen waarmee u zich kunt voorbereiden op het gebruik van Windows 10.

In een veranderende wereld waarin toegang tot informatie via mobiele apparaten en de cloud steeds meer centraal komt te staan (mobile first, cloud first), kunnen organisaties er nog steeds op vertrouwen dat Microsoft de meest uitgebreide, professionele en veilige oplossingen biedt voor vrijwel elk apparaat. Windows 10 leidt een nieuwe generatie Windows in en is daarnaast beschikbaar voor een verscheidenheid aan apparaten, van grote tot kleine schermen.

De Windows 10 Enterprise Check-in omvat:

De Windows 10 Enterprise Check-in begint met een overzicht van de belangrijkste functies van Windows 10, de veranderingen in de configuratiemogelijkheden en de beveiligingsinnovaties. Er is ruimte om de functionaliteiten te bespreken en we delen onze ervaringen bij het vroeg testen van Windows 10 bij onze klanten. Op basis van het overzicht zullen we uw huidige omgeving en de voorbereidende stappen bespreken waarmee u uw organisatie kunt klaarstomen voor Windows 10.

Capture 1 copy

De workshop is voor 4 tot 9 personen uit uw organisatie.

Aanmelden
Heeft u interesse in een Windows 10 Enterprise Check-in voor uw organisatie? Laat het ons weten middels een e-mail naar Leoniek van Duin (leoniek.van.duin@wortell.nl).