Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Windows Weekly netcast live bij Wortell

Blogs
17-11-2016

Gisteren woensdag 16 november was het dan eindelijk zover! Tussen 20:00 uur en 22:00 uur namen Paul Thurrott en Mary-Jo Foley de Windows Weekly netcast live op in de Wortell kerk.  Een geweldige avond waarbij meer dan 50 fans van de show aanwezig waren om dit te aanschouwen.

Windows Weekly

Windows Weekly wordt gehost door Leo Laporte, Mary Jo Foley en Paul Thurrot. Paul Thurrott van Thurrott.com en Mary Jo Foley van All About Microsoft zijn twee van de belangrijkste Windows-watchers in de wereld en hebben beiden een grote aanhang. De show is een wekelijkse blik op alle Microsoft dingen, waaronder Windows, Windows Phone, Office, Xbox en nog veel meer.

Wie vaak luistert weet het wellicht al; een item van de show is altijd ‘beer pick of the week’, door Mary-Jo Foley. Ze zijn dus gek op bier en daarom had Wortell Jopenbier van de Jopenkerk Haarlem meegenomen voor de "beer pick of the week". Een succes!

Live demonstratie HoloLens

Uniek was de live demonstratie die we deden van de HoloLens via Skype. Onze collega Rick Slager deed het geweldig!

Nieuwsgierig geworden?

Kijk hier de hele show terug

Bekijk hier de HoloLens demonstratie

Goed voorbeeld doet goed volgen

Wortell heeft een maandelijks webinar waarin we Office 365 Roadmap Updates bespreken. Het volgende webinar is op dinsdag 6 december, inschrijven kan hier

Iedereen bedankt voor een fantastische avond!

   windows-weekly-group
windows-weekly-mary-jo-and-paul