Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Woonzorggroep Samen gaat van start met Digitale Zorgwerkplek

Blogs Git
3-7-2019
Wortell helpt Woonzorggroep Samen met de realisatie van de Digitale Zorgwerkplek. Dit project is de start van een lange termijn samenwerking waarna de zorgorganisatie samen met Wortell aan de slag kan met toekomstige innovaties en ontwikkelingen. Innovatie staat binnen de zorg steeds hoger op de agenda. Maar voordat je als organisatie aan de slag kan met innovatie moet de basis IT goed ingeregeld zijn. Daarom heeft de zorgorganisatie de strategische keuze gemaakt om met Wortell en de huidige IT-partner Nedvice samen te werken zodat ze aangehaakt kunnen blijven met toekomstige innovaties. Zo kunnen ze beter inspelen op ontwikkelingen in het zorglandschap en cliënten beter voorzien in hun zorgbehoefte. Wortell gaat de realisatie van de digitale werkplek realiseren en is tevens adoptie- en innovatiepartner. Nick Postma, Coördinator Informatiebeleid: “Onze IT-omgeving is dusdanig verouderd dat we als organisatie de strategische keuze gemaakt hebben om te moderniseren en de stap te maken richting Office 365. Op dit moment moeten de 1.700 medewerkers van de zorginstelling meerdere keren inloggen om bij hun applicaties te komen en zijn ze afhankelijk van een vaste werkplek. Medewerkers geven zelf aan dat het enorm vervelend en omslachtig is. Hierdoor moeten ze zich te veel bezighouden met techniek en middelen die gewoon zouden moeten werken. Deze situatie past niet meer in het huidige digitale tijdperk.”

Eén voordeur voor alle applicaties

Met het Debble Zorg platform als onderdeel van de digitale werkplek hebben de zorgmedewerkers één voordeur die ze makkelijk en veilig naar al hun applicaties brengt. Zo kunnen wij als zorgorganisatie voorzien in de behoefte van de (mobiele) zorgmedewerkers om de best mogelijke zorg te kunnen leveren.
“Als echte IT-zorgspecialist verstaat Wortell onze taal en kunnen ze echt met ons meedenken als een partner.” – Nick Postma, Woonzorggroep Samen

Een veilige werkplek, Debble en adoptie

De medewerkers van Woonzorggroep Samen hebben hun behoefte voor de vernieuwing van IT zelf aangegeven. Om deze reden zijn zij ook betrokken in het selectietraject en keuze voor de leverancier. Nick: “We hebben een leveranciers selectie traject gehouden met vijf Office 365 leveranciers. In het selectietraject hebben we medewerkers uit de organisatie betrokken. Alle stakeholders hebben Wortell unaniem als beste leverancier gekozen. Wortell begrijpt onze vraag heel goed en verstaat de taal van de zorg. Dit gaf ons veel vertrouwen. Zeker omdat ze een sterke visie hebben over adoptie binnen de zorg en hoe je dit moet aanpakken. Het product Debble vinden wij ook heel erg krachtig. Dit is precies wat we nodig hebben om medewerkers één platform te bieden waar ze hun werkdag starten. Uiteraard was het ook belangrijk dat we leuke gesprekken gehad hebben met andere zorgklanten van Wortell.

Kom in contact met zorgklanten

Bij Wortell hebben we een groot netwerk aan zorgklanten en ambassadeurs. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere zorgklanten of benieuwd hoe zij hun projecten aangepakt hebben? Neem contact met ons op en we brengen je graag in contact.