Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Woonzorggroep Samen gaat van start met Digitale Zorgwerkplek

Blogs Git
3-7-2019
Wortell helpt Woonzorggroep Samen met de realisatie van de Digitale Zorgwerkplek. Dit project is de start van een lange termijn samenwerking waarna de zorgorganisatie samen met Wortell aan de slag kan met toekomstige innovaties en ontwikkelingen. Innovatie staat binnen de zorg steeds hoger op de agenda. Maar voordat je als organisatie aan de slag kan met innovatie moet de basis IT goed ingeregeld zijn. Daarom heeft de zorgorganisatie de strategische keuze gemaakt om met Wortell en de huidige IT-partner Nedvice samen te werken zodat ze aangehaakt kunnen blijven met toekomstige innovaties. Zo kunnen ze beter inspelen op ontwikkelingen in het zorglandschap en cliënten beter voorzien in hun zorgbehoefte. Wortell gaat de realisatie van de digitale werkplek realiseren en is tevens adoptie- en innovatiepartner. Nick Postma, Coördinator Informatiebeleid: “Onze IT-omgeving is dusdanig verouderd dat we als organisatie de strategische keuze gemaakt hebben om te moderniseren en de stap te maken richting Office 365. Op dit moment moeten de 1.700 medewerkers van de zorginstelling meerdere keren inloggen om bij hun applicaties te komen en zijn ze afhankelijk van een vaste werkplek. Medewerkers geven zelf aan dat het enorm vervelend en omslachtig is. Hierdoor moeten ze zich te veel bezighouden met techniek en middelen die gewoon zouden moeten werken. Deze situatie past niet meer in het huidige digitale tijdperk.”

Eén voordeur voor alle applicaties

Met het Debble Zorg platform als onderdeel van de digitale werkplek hebben de zorgmedewerkers één voordeur die ze makkelijk en veilig naar al hun applicaties brengt. Zo kunnen wij als zorgorganisatie voorzien in de behoefte van de (mobiele) zorgmedewerkers om de best mogelijke zorg te kunnen leveren.
“Als echte IT-zorgspecialist verstaat Wortell onze taal en kunnen ze echt met ons meedenken als een partner.” – Nick Postma, Woonzorggroep Samen

Een veilige werkplek, Debble en adoptie

De medewerkers van Woonzorggroep Samen hebben hun behoefte voor de vernieuwing van IT zelf aangegeven. Om deze reden zijn zij ook betrokken in het selectietraject en keuze voor de leverancier. Nick: “We hebben een leveranciers selectie traject gehouden met vijf Office 365 leveranciers. In het selectietraject hebben we medewerkers uit de organisatie betrokken. Alle stakeholders hebben Wortell unaniem als beste leverancier gekozen. Wortell begrijpt onze vraag heel goed en verstaat de taal van de zorg. Dit gaf ons veel vertrouwen. Zeker omdat ze een sterke visie hebben over adoptie binnen de zorg en hoe je dit moet aanpakken. Het product Debble vinden wij ook heel erg krachtig. Dit is precies wat we nodig hebben om medewerkers één platform te bieden waar ze hun werkdag starten. Uiteraard was het ook belangrijk dat we leuke gesprekken gehad hebben met andere zorgklanten van Wortell.

Kom in contact met zorgklanten

Bij Wortell hebben we een groot netwerk aan zorgklanten en ambassadeurs. Ben je benieuwd naar ervaringen van andere zorgklanten of benieuwd hoe zij hun projecten aangepakt hebben? Neem contact met ons op en we brengen je graag in contact.

Meer over Git

Ga naar Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign
Blogpost / 9-4-2019

Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign

Waarom we gekozen hebben voor ValidSign? De data in ValidSign wordt gehost in de EU, waardoor er grip is op waar de data staat. Wel zo handig voor de...
Ga naar Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT
Blogpost / 21-11-2017

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Ga naar Digitaal in de groensector?
Blogpost / 31-10-2017

Digitaal in de groensector?

Als je kijkt naar de digitale transitie, en wat daarvoor nodig is - dan zie je dat eigenlijk iedereen beter met elkaar wil communiceren.
Ga naar Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision
Blogpost / 2-10-2017

Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision

Microsoft Envision. Het evenement stond volledig in het teken van digitale transformatie en vond tegelijkertijd plaats met Microsoft Ignite.
Ga naar Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer
Blogpost / 5-7-2017

Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer

Tijdens het jaarlijks terugkerende Microsoft Government en Healthcare Partner evenement is Wortell in de prijzen gevallen. Digital Transformer Award 2...
Ga naar GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek
Blogpost / 6-12-2016

GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek

GeenPeil doet wat nog geen enkele andere politieke partij heeft gedaan. Elke 2de kamer keuze wordt een mini referendum. Digitale Transformatie in de p...
Ga naar Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING
Blogpost / 3-10-2016

Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING

Digitalisering is de motor achter een reorganiserende ING. gaat ING dit echter wel volhouden met nieuwe toetreders als BUNQ en Knap?
Ga naar GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?
Blogpost / 8-7-2016

GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?

In deze blog geef ik een algemene beschrijving van wat GigJam is. De app is sinds kort als preview beschikbaar voor iedereen.