Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Workshop Mixed Reality

Blogs
7-8-2019

Aan de slag met Mixed Reality en HoloLens

Benieuwd hoe Mixed Reality werkt en hoe jouw organisatie hier voordeel uit kan halen? Schrijf je dan direct in voor de workshop ‘Aan de slag met Mixed Reality en HoloLens’ op 24 september. Tijdens deze workshop laten twee Mixed Reality MVP's de mogelijkheden van Mixed Reality zien, kun je de HoloLens zelf ervaren en gaan we aan de slag met concrete toepassingsgebieden voor jouw organisatie. Inschrijven kan hier!

Mixed Reality: de innovatie die jou een voorsprong geeft

Mixed Reality is het toepassingsgebied voor organisaties die een voorsprong willen nemen op de concurrentie. Het helpt organisaties met het verbeteren en optimaliseren van processen. Denk bijvoorbeeld aan deckmarking binnen de offshore bij Jumbo Maritime en het virtueel opbouwen en plaatsen van steigers bij Billfinger.

Wat gaan we doen?

  • Uitleg over HoloLens en de mogelijkheden van Mixed Reality
  • Ervaar de HoloLens zelf in een demo
  • Brainstormsessie over eigen toepassingsgebied voor Mixed Reality
  • De haalbaarheid van ideeën toetsen met een expert
  • Presentatie van de HoloLens in de praktijk door een klant van Wortell

Praktische informatie

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is voor IT-management en innovatie. Het is belangrijk dat je interesse hebt in de mogelijkheden van Mixed Reality en jouw organisatie met deze innovatie een voorsprong wil nemen op de concurrentie.

Waar en wanneer is de workshop?

De workshop vind plaats op woensdag 24 september van 9.00 - 13.00 uur op ons kantoor in Gouda. We sluiten af met een gezamenlijke lunch. Schrijf je snel in. Voor deze workshop zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.