Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer

Blogs
5-7-2017

Tijdens het jaarlijks terugkerende Microsoft Government en Healthcare Partner evenement is Wortell in de prijzen gevallen. Wortell kreeg de nominatie van Digital Transformer binnen de Government sector. 

Dit voor de verschillende initiatieven van Wortell om nieuwe innovatieve oplossingen te introduceren voor de overheidsmarkt. Als voorbeeld wordt ondermeer de verschillende Hololens apps genoemd waarmee Wortell overheidsorganisaties ondersteund met het verkrijgen van gebiedsinzichten. Voor de sector Healthcare kreeg Wortell de prijs Digital Transformer of the Year 2017.

healthcare awards 2.jpeg

Deze prijs werd toegekend voor de vele zorgorganisaties die Wortell heeft geholpen te innoveren. De vele migraties van traditionele IT omgevingen naar een veel veiligere, schaalbaardere en goedkopere cloudomgeving voor zorgorganisaties was een belangrijke factor. Het juryrapport beschrijft echter ook de vele disruptieve initiatieven waaraan Wortell deelneemt als een minstens even belangrijke factor om deze prijs aan toe te kennen. Voorbeelden hiervan zijn de ondersteuning die Wortell geeft aan startups als Inqluiss, Xperity, Digitt en Dytter.

healthcare awards 1.jpeg

Eén van deze startups is tevens in de prijzen gevallen. Het betreft de organisatie Xperity die specifiek voor de zorg een standaard oplossing heeft ontwikkeld genaamd XCare. Met behulp van XCare kunnen zorgorganisaties het gehele proces rondom zakelijke relaties (zoals onder andere ketenpartners) beheren. Ook is het mogelijk met XCare de clienttevredenheid te meten en het intakeproces van clienten te stroomlijnen.

healthcare awards 3.jpeg

Sander van Kooten, verantwoordelijk voor de healthcare propositie bij Wortell: “Super trots zijn we op deze prijzen. Het is een enorme bevestiging van onze activiteiten binnen de zorgsector en de vernieuwing die we teweeg proberen te brengen. Bij Wortell krijgen we energie van gelukkige klanten. Dat onze initiatieven en resultaten erkend worden door Microsoft is natuurlijk een enorm compliment.”


{{cta('4b6977bb-d3af-49c9-ad31-e5ee5b7307ab')}}