Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer

Blogs Git
5-7-2017

Tijdens het jaarlijks terugkerende Microsoft Government en Healthcare Partner evenement is Wortell in de prijzen gevallen. Wortell kreeg de nominatie van Digital Transformer binnen de Government sector. 

Dit voor de verschillende initiatieven van Wortell om nieuwe innovatieve oplossingen te introduceren voor de overheidsmarkt. Als voorbeeld wordt ondermeer de verschillende Hololens apps genoemd waarmee Wortell overheidsorganisaties ondersteund met het verkrijgen van gebiedsinzichten. Voor de sector Healthcare kreeg Wortell de prijs Digital Transformer of the Year 2017.

healthcare awards 2.jpeg

Deze prijs werd toegekend voor de vele zorgorganisaties die Wortell heeft geholpen te innoveren. De vele migraties van traditionele IT omgevingen naar een veel veiligere, schaalbaardere en goedkopere cloudomgeving voor zorgorganisaties was een belangrijke factor. Het juryrapport beschrijft echter ook de vele disruptieve initiatieven waaraan Wortell deelneemt als een minstens even belangrijke factor om deze prijs aan toe te kennen. Voorbeelden hiervan zijn de ondersteuning die Wortell geeft aan startups als Inqluiss, Xperity, Digitt en Dytter.

healthcare awards 1.jpeg

Eén van deze startups is tevens in de prijzen gevallen. Het betreft de organisatie Xperity die specifiek voor de zorg een standaard oplossing heeft ontwikkeld genaamd XCare. Met behulp van XCare kunnen zorgorganisaties het gehele proces rondom zakelijke relaties (zoals onder andere ketenpartners) beheren. Ook is het mogelijk met XCare de clienttevredenheid te meten en het intakeproces van clienten te stroomlijnen.

healthcare awards 3.jpeg

Sander van Kooten, verantwoordelijk voor de healthcare propositie bij Wortell: “Super trots zijn we op deze prijzen. Het is een enorme bevestiging van onze activiteiten binnen de zorgsector en de vernieuwing die we teweeg proberen te brengen. Bij Wortell krijgen we energie van gelukkige klanten. Dat onze initiatieven en resultaten erkend worden door Microsoft is natuurlijk een enorm compliment.”


{{cta('4b6977bb-d3af-49c9-ad31-e5ee5b7307ab')}}

Meer over Git

Ga naar Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign
Blogpost / 9-4-2019

Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign

Waarom we gekozen hebben voor ValidSign? De data in ValidSign wordt gehost in de EU, waardoor er grip is op waar de data staat. Wel zo handig voor de...
Ga naar Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT
Blogpost / 21-11-2017

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Ga naar Digitaal in de groensector?
Blogpost / 31-10-2017

Digitaal in de groensector?

Als je kijkt naar de digitale transitie, en wat daarvoor nodig is - dan zie je dat eigenlijk iedereen beter met elkaar wil communiceren.
Ga naar Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision
Blogpost / 2-10-2017

Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision

Microsoft Envision. Het evenement stond volledig in het teken van digitale transformatie en vond tegelijkertijd plaats met Microsoft Ignite.
Ga naar GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek
Blogpost / 6-12-2016

GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek

GeenPeil doet wat nog geen enkele andere politieke partij heeft gedaan. Elke 2de kamer keuze wordt een mini referendum. Digitale Transformatie in de p...
Ga naar Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING
Blogpost / 3-10-2016

Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING

Digitalisering is de motor achter een reorganiserende ING. gaat ING dit echter wel volhouden met nieuwe toetreders als BUNQ en Knap?
Ga naar GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?
Blogpost / 8-7-2016

GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?

In deze blog geef ik een algemene beschrijving van wat GigJam is. De app is sinds kort als preview beschikbaar voor iedereen.