Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell en Bastion 365: veilig mailen binnen de moderne werkplek

Blogs
19-8-2021

Termen als 'NEN 7510' en 'NTA 7516' zijn zorg- en overheidsinstellingen niet vreemd. Voor hen is het namelijk cruciaal om te voldoen aan dit soort normeringen. Omdat Wortell gespecialiseerd is in deze sectoren, willen wij onze klanten daarin zo goed mogelijk ondersteunen. In dat kader zijn we een samenwerking aangegaan met Bastion 365. Hoe ziet deze eruit? En wat is de toegevoegde waarde voor onze klanten?

Geen gedoe: naadloze aansluiting op Microsoft 365

Als je een e-mail verstuurt met vertrouwelijke informatie, moet je van rechtswege aan bepaalde voorwaarden voldoen. Vraagt een auditor achteraf naar je e-mailverkeer, dan dien je te kunnen aantonen welke maatregelen je op dit gebied hebt getroffen.

Organisaties die gebruikmaken van Microsoft 365-oplossingen, hebben diverse opties. Meerdere aanbieders op de markt leveren een uitbreiding die inhaakt op e-mailverkeer. Dit betekent dat de partij in kwestie elk bericht afhandelt dat geclassificeerd is met een bepaalde inhoud.

Bastion 365 is zo'n partij. Het bedrijf onderscheidt zich van concurrenten omdat het een solide oplossing biedt waarvoor gebruikers géén extra plug-in of applicatie hoeven te installeren. De oplossing werkt volledig op basis van je Microsoft 365-instellingen. De naadloze aansluiting zorgt voor veel gebruiksgemak en levert 'geen gedoe' op. Dat sprak Wortell aan, omdat we vinden dat technologie de mens optimaal moet ondersteunen. En daarom zijn we onlangs een samenwerking aangegaan met Bastion 365!

Altijd en overal werken

Work.

Stel, de zorg rondom de werkplek wordt je geheel uit handen genomen. 

Altijd en overal compliant e-mailen

Met gebruik van de technologie van Bastion 365 zet Wortell een moderne werkplek neer die wat betreft e-mailverkeer volledig voldoet aan wet- en regelgeving. De oplossing van Bastion 365 is toevoeging binnen onze moderne werkplek dienst Work. Zo kunnen we organisaties die opereren binnen zorg en overheid optimaal bedienen: met de uitbreiding kunnen zij altijd en overal compliant e-mailen.

Technologie ondersteunt de mens

Het partnership met Bastion 365 helpt ons bij het realiseren van ons overkoepelende doel: technologie inzetten om de mens zoveel mogelijk uit een dag te laten halen. Vertaald naar de praktijk betekent dit dat we een werkplek leveren die een minimale verstoring van het werkproces faciliteert. Dát vindt Wortell belangrijk. Daarom installeren en configureren we de oplossing van Bastion 365 bij onze zorg- en overheidsklanten. Zo kunnen zij snel aan de slag met veilig mailen op de moderne werkplek!

Veilige moderne werkplek

Meer weten over de moderne werkplek?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de moderne werkplek van Wortell? Lees snel verder over Work.