Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell en ETTU fuseren

Wortell en ETTU fuseren

Vol trots kunnen we mededelen dat gisteravond, 6 maart, Wortell en Microsoft partner ETTU uit Gouda gefuseerd zijn. Wij gaan verder onder de naam Wortell. Samen vormen wij een groep van 180 enthousiaste specialisten. Het persbericht erop nalezen? Kijk hier voor het persbericht

Waarom gaan wij fuseren?

Onze relaties hebben een toenemende behoefte aan het vergaand digitaliseren van processen en ontwikkelen van nieuwe diensten (innovatie). Daarbij is er een grote vraag om oude legacy applicaties om te zetten naar cloud applicaties. ETTU heeft hier veel ervaring mee. Zowel met de innovatiekant als het herontwikkelen van applicaties voor cloud platformen. Daarnaast heeft ETTU een online Workplace en DMS ontwikkeld met de naam Debble. Door dit te combineren met de door Wortell ingerichte Modern Workplace omgevingen en Office 365 implementaties ontstaat een krachtige totaaloplossing. Een complete digitale werkplek die al dan niet als een SAAS-dienst kan worden afgenomen. Het complete dienstenpallet van Wortell zal er dan als volgt uitzien:
Het persbericht erop nalezen? Kijk hier voor het persbericht
Champagne moment met de nieuwe directie! Op de foto vlnr: Erik-Jan Vroon (Chief Products & Services), Luc Joziasse (Chief Happiness Officer), Piet Vink (Chief Customer Engagement), Danny Burlage (Algemeen Directeur).