Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell finalist 2017 Microsoft Partner Award

Blogs
22-6-2017

Super trots zijn wij met de finalist 2017 Microsoft Partner award. Dit keer in de categorie Messaging waarbij Wortell met behulp van de Microsoft Office 365 Secure Score op het gebied van Security bewustzijn en inzicht heeft gecreëerd bij haar klanten.

Continu veilig

Veiligheid is van groot belang. Door het inzetten van Microsoft Office 365 Secure Score hebben we bewezen dat we continu blijven borgen dat de omgevingen die we implementeren daadwerkelijk veilig zijn. Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat we goede adviezen blijven geven.

Na vorig jaar maar liefst 4 awards in de gewacht sleept te hebben is dit wederom een erkenning vanuit Microsoft dat ze achter onze oplossingen en diensten staan. 

Wortell valt in de prijzen

Prijzen werden gepresenteerd in verschillende categorieën, met winnaars gekozen uit een reeks van meer dan 2800 deelnemers uit 115 landen wereldwijd. Wortell is erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in Messaging rondom de Secure Score.

"De uitstekende innovatie en expertise die de Microsoft-partnergemeenschap blijft leveren wordt aangetoond door de prijswinnaars van dit jaar," zegt Ron Huddleston, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp. "Wij zijn trots op Wortell finalist van de 2017 Microsoft Messaging award "

De Microsoft Partner of the Year Awards erkent Microsoft-partners die in het afgelopen jaar speciale Microsoft-oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd.

Een waanzinnig resultaat waar Wortell nu al met trots op terug kan kijken. Wij zijn onze klanten enorm dankbaar voor het vertrouwen en de mooie projecten!

Microsoft Partner Messaging Award 2017.jpg