Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell haalt Cloud Security Advanced Specialization volledig binnen! Hoe vertaalt dit zich in de praktijk?

Dat veiligheid binnen het IT-landschap vooropstaat, weet iedereen tegenwoordig wel. Maar bij Wortell geven we graag inhoud aan onze woorden. Daarom hebben we hard gewerkt om Advanced Specializations op securitygebied binnen te halen. In totaal bestaan er vier van zulke specialisaties. Wij zijn er trots op dat we nu een mijlpaal hebben bereikt: met de Cloud Security Advanced Specialization hebben we ze alle vier binnen!

Next level beveiliging

Managed eXtended Detection and Response

Cybersecurity als next level beveiliging tegen alle bedreigingen van buitenaf.

Officieel gekwalificeerd als specialist: wat betekent dat?

Laten we de specialisaties eerst eens op een rijtje zetten:

  • Met de Cloud Security Advanced Specialization tonen wij aan dat we het vermogen hebben om uitgebreide securityoplossingen te implementeren in de Azure-, hybride en multicloudomgevingen van onze klanten;
  • De Identity and Access Management Advanced Specialization betekent dat wij aantoonbare, verifieerbare expertise hebben in het inzetten van Microsoft Identity workloads;
  • De Information Protection and Governance Advanced Specialization vertegenwoordigt een soortgelijke expertise op het gebied van Microsoft Information Protection workloads;
  • De Threat Protection Advanced Specialization valideert het technische vermogen van Wortell om Microsoft 365 of Azure Defender, Microsoft Cloud App Security of Microsoft Sentinel workloads samen met onze klanten in te zetten.

Deze labels zijn een behoorlijke mondvol. Maar waar staan zij samen eigenlijk voor?

Kort gezegd, Wortell voldoet nu aan álle eisen die Microsoft stelt aan partners voor het implementeren en beheren van securityoplossingen bij klanten. En die eisen zijn hoog. De term ‘advanced’ suggereert het al: Microsoft deelt deze securityspecialisaties niet zomaar uit. Wij moesten op meerdere manieren aantonen dat we diepgaande kennis van Microsofts securityoplossingen hebben. Een voorbeeld: per Advanced Specialization moesten we drie door klanten geverifieerde referentiecases overleggen. Want uiteindelijk draait het allemaal om hen.

Securitydiensten: ga voor het totaalplaatje met Wortell

Er zijn veel partijen in IT-land die securitydiensten leveren. Maar deze zijn vaak beperkter dan zij op het eerste gezicht lijken. Kies je als klant voor een regulier SOC? Het is niet ongewoon dat je de beveiligingsproducten zelf moet inregelen. En is er eens sprake van een incident, dan is het meestal aan jou om dit op te volgen. Wenselijk is anders, want eigenlijk is dat een vak apart dat je beter aan experts kunt overlaten.

Wortells Management Detection and Response (MDR) gaat verder waar een SOC ophoudt. Wij houden ons niet alleen 24/7 intensief bezig met monitoring, maar ook met andere zaken. Detecteren we een dreiging, dan komen we in een vroeg stadium in actie. Zo kunnen we het probleem vaak in de kiem smoren. Daarnaast zoeken we proactief naar dreigingen, zoals bekende lekken en sporen die hackers hebben achtergelaten. Vinden we zulke problemen, dan grijpen we direct in!

Meer weten over MDR? Lees alles over deze uitgebreide cybersecurity-dienst of neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Neem gerust contact op!