Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell in één woord: Toegankelijk

Blogs
6-4-2017

Twee jaar geleden liep ik binnen bij Wortell. Ik kende de ICT-wereld totaal niet en was nog in dienst bij mijn eerste werkgever. Tijdens mijn sollicitatie krijg ik meteen het gevoel dat het wel goed komt. De sfeer die op het kantoor hangt is bijzonder, uniek en vooral toegankelijk. Ik besluit dat mijn gebrek aan ICT-kennis ondergeschikt is aan de fijne sfeer bij Wortell en ga aan de slag.

Nu ben ik accountmanager. Dat betekent dat ik het hele land door rijd en (potentiële) klanten op kantoor bezoek. Daar vertel ik vaak het verhaal wie wij zijn en wat we doen. Ik krijg vaak de vraag ‘wat maakt ons uniek’ van klanten. Wat onderscheidt ons precies van anderen? Iedereen vertelt een leuk verhaal, anderen hebben ook een werkende aanpak, wat maakt ons dan echt uniek?

Het zijn de mensen achter het logo

Eerst dachten we dat wij ons van anderen onderscheiden omdat we zoveel aandacht besteden aan het adoptietraject bij de implementatie van nieuwe technologie binnen een organisatie. Dit horen we echter steeds vaker voorbij komen. Wat Wortell echt onderscheidt zijn de mensen die er werken. Volgens mij gaat het allemaal om gevoel. We zijn allemaal uit hetzelfde hout gesneden, we zijn ras-techneuten. Iedereen is zo enthousiast over zijn werk en er is zoveel in-house kennis. Dat is de kern. We hebben het samen zo leuk en gezellig, dat is ons onderscheidend vermogen.

Een goed voorbeeld daarvan is de jaarlijkse wintersport. Met een grote groep collega’s gaan we op eigen initiatief richting Frankrijk. Dat laat denk ik wel zien hoe leuk we het met elkaar hebben. Er wordt niet gewerkt, maar vooral geskied en ontspannen.

skien2_2017.jpg

Vrijheid, blijheid?

Ook op kantoor hebben we een heel ontspannen cultuur. De vrijheid die we als werknemers krijgen wordt ook niet misbruikt, daarom kunnen we dat zo doen. Iedereen voelt zich verantwoordelijk voor het werk dat ze (moeten) doen en levert resultaat af. Daar worden we uiteindelijk ook op beoordeeld. Collega’s die net als ik niet zo vaak op kantoor zitten, missen de verbondenheid onderling. Om die reden organiseren we kennissessies of sportactiviteiten. Zo blijven we samen, een sterk team dat zich inzet voor nieuwe technologie.
 omdenken1.jpg

sporten_wortell.jpg
Kortom, de mensen bij Wortell zijn toegankelijk, we proberen technologie toegankelijk te maken en maken daarmee toegankelijke werkplekken voor iedereen mogelijk. Dat maakt ons uniek.

kerst_iedereen.jpg

 {{cta('543d8c06-88ff-40aa-8fa5-5c487289017a')}}