Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

technology empowered people & THINGS

Blogs
13-3-2015

De afgelopen 18 jaar hebben wij ons bij Wortell bezighouden met het automatiseren van mensen en processen in organisaties. 'technology empowered people' noemen we dat. Met de opkomst van 'the internet of things' zijn daar de 'dingen' bijgekomen. Gedreven op een revolutionaire ontwikkeling van sensortechnologie, communicatietechnologie en natuurlijk informatietechnologie, worden miljarden "dingen" met internet verbonden.

Het "internet of things" biedt enorme mogelijkheden voor zakelijke toepassingen. Business processen worden geoptimaliseerd door het volgen (track and trace) van goederen in een distributieproces, het realtime monitoren van productstatus zoals temperatuur of het voorspelbaar maken van onderhoud van machines (predictive maintenance). Maar ook nieuwe business wordt ontwikkeld door producten of concepten "slim" te maken, denk aan slimme gebouwen, slimme steden, slimme auto's, slimme tandenborstels of de slimme thermostaat (de toon van Eneco). Al deze toepassingen leveren behalve extra inzicht in- en invloed op de status en het gedrag van klanten en producten een schat aan informatie (big data) op.

Wortell Internet of ThingsDe komende tijd zal ik in een serie blogposts allerlei voorbeelden, onderliggende technologieën en ontwikkelingen toelichten. Ik zal vooral ingaan op wat het internet of things voor onze klanten betekent en hoe wij als Wortell onze klanten helpen om op basis van die technologie een voorsprong te nemen.

---

Bent u benieuwd naar de impact die internet of things in uw business kan hebben? Neem dan contact op via maarten.van.noort@wortell.nl of 06-21866656.