Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell en Kwintes sluiten een vijf-jarig contract voor het beheer van de moderne werkplek op basis van Microsoft 365.

Blogs Hybride werken
Adoptie
14-7-2023

Wortell en Kwintes sluiten een vijf-jarig contract voor het beheer van de moderne werkplek op basis van Microsoft 365.  

Zeist, 11 juli – Wortell, een Microsoft Powerhouse, heeft vandaag aangekondigd dat zij een strategisch partnerschap zijn aangegaan met Kwintes, een vooraanstaand bedrijf in de Zorg. Dit unieke partnerschap omvat de ontwikkeling en implementatie van een geavanceerde moderne werkplek, die Kwintes in staat stelt zich volledig te concentreren op hun kernactiviteiten. Kwintes en Wortell hebben een op maat gemaakte, geïntegreerde werkplek gecreëerd die de productiviteit, efficiëntie en samenwerking van Kwintes heeft verbeterd.  

Medewerkers profiteren van een verbeterde gebruikerservaring en een hoger niveau van gegevensbeveiliging, terwijl de inzet van moderne technologie de directe cliëntenzorg ondersteunt.  
Wortell implementeert veilige en moderne werkplekken op basis van Microsoft 365, waardoor medewerkers minder tijd besteden aan zoeken en schakelen tussen applicaties en meer tijd hebben voor zorg en ondersteuning. 

We zijn verheugd om onze expertise te kunnen inzetten om Kwintes te ondersteunen bij het bereiken van hun zakelijke doelen” aldus Danny Burlage, CEO van Wortell.  Door het implementeren van een moderne werkplek op basis van Microsoft 365, zorgen we ervoor dat Kwintes zich kan richten op hun kernactiviteiten, terwijl wij zorgen voor een naadloze, geavanceerde en veilige werkomgeving. De workshops, trainingen en uitrolsessies van ons adoptie team hebben eraan bijgedragen dat medewerkers geïnformeerd en opgeleid zijn in het gebruik van de nieuwe werkplek.  
 
“We kijken uit naar een mooie samenwerking met Wortell” aldus Ineke van Hooff – bestuurder Kwintes – die samen met Marcel Witvliet - Manager Informatisering en Automatisering AI - betrokken was bij het opzetten van de Moderne werkplek.  

De moderne werkplek op basis van Microsoft 365 biedt tal van voordelen. Het stelt medewerkers in staat om efficiënter samen te werken, documenten en gegevens veilig te delen en toegang te krijgen tot belangrijke bedrijfsinformatie, waar ze zich ook bevinden.  

Over Kwintes 

Kwintes ondersteunt mensen met psychosociale problemen en/of psychiatrische kwetsbaarheid. Mensen die zonder begeleiding niet zelfstandig kunnen leven en wonen. Vaak gaat dit gepaard met een acute, tijdelijke of blijvende vraag naar woonruimte. Zij hebben vestigingen in meer dan 50 gemeentes door Nederland.   

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: 
Marketing & Communicatie Wortell  
Email: Marketing@wortell.nl
Telefoon: 020-7505050