Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell lanceert mobiele app voor het nieuwe NATO hoofdkwartier

Een futuristisch ogend gebouw van 250.000 vierkante meter oppervlakte om in totaal 4500 militairen, civiele staf en vertegenwoordigers van de lidstaten te huisvesten. Het gebouw is zo ontworpen dat er makkelijk bijgebouwd kan worden. Je zou er al snel in kunnen verdwalen.
Het nieuwe hoofdkwartier

Van A naar B navigeren

Daarom heeft Wortell in samenwerking met de NCIA en NATO een mobiele app ontwikkeld om medewerkers in het nieuwe hoofdkwartier te helpen hun weg te vinden. Hiermee kunnen gebruikers de kantoren van andere personeelsleden lokaliseren om te helpen bij hun navigatie van punt A naar punt B. De app werkt op iPhones met speciale NCIA en NATO restricties en kan worden gedownload via de NATO-app store. Nieuwe medewerkers op het NATO hoofdkantoor krijgen een telefoon voorzien van deze app, zodat ze vanaf het begin hun weg kunnen vinden.
Visuele representatie van het gebouw
Dr. Lenk, Chief Service Strategie en Innovatie: "Bij mijn eerste bezoek aan het nieuwe hoofdkantoor vond ik de app erg nuttig om de locatie van het servicestrategie-team te vinden. De app helpt personeelsleden aanzienlijk tijd te besparen in het vinden van hun collega's."

Een nieuwe stap 

Deze app vertegenwoordigt de eerste aangepaste app voor de iPhone van de NCIA en NATO. Wortell, ervaren in het bouwen van mobile apps, heeft deze afgeleverd en is een nieuwe stap in de richting van de visie van de NCIA en NATO als een digitale organisatie. We verwachten dat we de komende jaren nog veel meer functies via de iPhone mogelijk zullen maken. Dit maakt ons leven gemakkelijker, productiever en maakt ons mobieler.

Navigatie in de app 

Slimme technologie 

Waarde toevoegen aan je organisatie of product door slimme technologie. We kijken graag hoe we geïmplementeerde software kunnen integreren met jouw diensten of producten. Zo helpen we om jouw dienstverlening slimmer te maken. We zien dat steeds meer bedrijven in staat zijn om data over hun klanten, processen en medewerkers te verzamelen en hier de potentie van inzien. Echter is nog niet elk bedrijf in staat om haar data volledig te benutten. Wij helpen hier graag bij. Kopje koffie?   

Meer over Applicatie ontwikkeling

Ga naar Waarom zou je je DevOps omgeving standaardiseren?
Blogpost / 6-3-2020

Waarom zou je je DevOps omgeving standaardiseren?

Met Azure DevOps wordt de veelgebruikte DevOps-methode gevangen in één centrale tool, waardoor alle onderdelen van de gehele ontwikkelst...
Ga naar Azure in de praktijk: 4 Business Cases van Wortell
Blogpost / 13-6-2019

Azure in de praktijk: 4 Business Cases van Wortell

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Ga naar DevOps: Werkwijze van een DevOps team
Blogpost / 11-2-2016

DevOps: Werkwijze van een DevOps team

Als we alle rollen voor het ontwikkelen en beheren van een IT-oplossing bij elkaar brengen in een DevOps team, hoe komt dan de werkwijze eruit te zien...