Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell meets Hyperfish – dinsdag 11 april 16:00 Webinar

Blogs
31-3-2017

Wat is Hyperfish?

 Hyperfish is een tool die integreerd met je office 365 omgeving. Deze tool kijkt naar contact- personen binnen je organisatie. De lijst van contact personen in je organisatie word vaak benaderd met Microsoft Active Directory (AD) dit is een adresboek voor bedrijven over de hele wereld. 

Bij de meeste bedrijven ontbreekt veel essentiële bedrijfsinformatie. Voor deze organisaties is AD een anonieme lijst met namen, waardoor  veel IT-projecten mislukken, omdat er onvoldoende profielinformatie is.

Hyperfish zorgt ervoor dat deze organisaties automatisch ontbrekende informatie in Active Directory kunnen identificeren en aanvullen door gebruik te maken van Bots die de personen aanspoort om hun profiel compleet te maken.

Wat levert Hyperfish?

Door Hyperfish te implementeren, kun je:

  • De snelheid en kwaliteit van communicatie binnen jouw organisatie verbeteren
  • Kosten van IT Support en het onderhouden van het active directory omlaag brengen
  • Kwaliteit en consistentie van active directory garanderen

Hoe werkt het?

Hyperfish doorzoekt jouw active directory op ontbrekende, incorrecte of gedateerde informatie. Hyperfish start een gesprek middels een bot met elke gebruiker die informatie mist, en maakt het zo heel gemakkelijk om de informatie te updaten. Je profiel updaten is makkelijk met de Hyperbot of de updatepagina. Het is beschikbaar voor de desktop, tablet en telefoon. Daarnaast is het volledig te personaliseren naar jouw organisatie.

hyperfish.png 

Meer weten?

Op dinsdag 11 april om 16:00 verzorgt Wortell in samenwerking met Hyperfish een Webinar om je er meer over te vertellen. Jij kunt hier bij zijn! Dit webinar is geheel in het engels.

{{cta('76fda6e1-ca88-4c0f-97a8-9fb69931284f')}}