Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell neemt Videobutler over: vlekkeloze videovergaderingen zijn een feit!

Onlangs heeft Wortell Videobutler overgenomen. Een mooie ontwikkeling. Maar wat doet deze organisatie nu eigenlijk precies? En hoe kun jij hier als klant van profiteren? We leggen het uit in deze blog!

Wortell en Videobutler: waarom?

Onder onze klanten zien Wortell en Videobutler het aantal videovergaderingen toenemen. Door de kwaliteit van technologieën zoals Microsoft Teams verlopen steeds meer meetings probleemloos. Tegelijkertijd leven we (nog) niet in een wereld vol perfecte technologie. De realiteit is dat er zelfs met de beste applicaties nog regelmatig iets misgaat. Wie kent het alom gevreesde scenario waarin een videovergadering hapert of deelnemers de toegang wordt ontzegd, nu niet? Vanwege een toenemend gebruik in Microsoft Teams (dat steeds meer onderdeel wordt van onze strategie) vonden wij het tijd om een dienst aan te bieden die videovergaderingen proactief beheert en ondersteunt. Zijn er problemen, dan moeten die in rap tempo worden weggewerkt! Om dat te bewerkstelligen haalden we Videobutler binnen. Diens corebusiness: onlinevergaderingen begeleiden. De 'butlers' van het bedrijf doen dit op 2 manieren: door boardroom- én algemene vergaderingen te ondersteunen. De butlers bieden uitkomst wanneer je een vergadering organiseert waarbij je het risico op technische en organisatorische (ver)storingen écht niet kunt lopen. Met de diensten van Videobutler ben je er dan van verzekerd dat het proces rondom de vergadering van a tot z soepel verloopt.

Welke diensten biedt Videobutler?

  1. Boardroom as a Service
Organiseer je als internationaal bedrijf een videovergadering op directie- of C-niveau, dan moet alles tot in de puntjes verzorgd zijn. Zéker wanneer deelnemers van meerdere vestigingen uit verschillende landen virtueel aanschuiven. En bij een globaal opererende organisatie is dat natuurlijk gauw het geval. Bij dit soort vergaderingen is een videobutler betrokken bij alle voorbereidingen van de meeting: hij zorgt ervoor dat alle deelnemers zijn ingecheckt, alle vergaderkamers geboekt zijn, dat alle verbindingen goed werken en dat er geen tijd verloren gaat aan technische problemen. Kortom, met de hulp van de videobutler begint de vergadering op tijd en verloopt deze vlekkeloos.
  1. Meeting Room as a Service
Veel vergaderingen vinden plaats binnen het bedrijf. Organiseer je deze via Microsoft Teams, dan verlopen ze grotendeels prima. Maar het kan weleens voorkomen dat er een technisch euvel optreedt. In zo'n geval kun je een videobutler inschakelen. Wanneer je zijn hulp inroept, neemt hij de controle over de vergadering om het probleem snel voor je op te lossen. Handig, want zo kun jij binnen een mum van tijd verder vergaderen!