Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell sponsor van SharePoint Saturday

Blogs
18-5-2014

Op zaterdag 24 mei vindt het kennisevent SharePoint Saturday plaats in Hotel Vianen. Het belooft een informatieve dag te worden waarop SharePoint professionals en geïnteresseerden nieuwe kennis kunnen opdoen, elkaar kunnen ontmoeten en spreken over uiteenlopende SharePoint-gerelateerde onderwerpen.

​Als deelnemer kun je jouw eigen dagprogramma samenstellen door een keuze te maken uit verschillende sessies. Ook zal er die dag voldoende mogelijkheid zijn om vragen te stellen aan SharePoint experts.

Wortell is sponsor van SharePoint Saturday en is aanwezig met een stand. Kom ons dus vooral opzoeken en vergeet je niet in te schrijven op de Wortell stand. Iedereen die zich bij ons inschrijft maakt namelijk kans op een gloednieuwe Nokia Lumia 930 in de kleur naar keuze! Om 16:45 uur, tijdens de afsluiting van SharePoint Saturday, wordt de Nokia verloot in de New York zaal. Wie weet win jij de nieuwste Windows Phone!

SharePoint Saturday wordt georganiseerd door de Office365 User group en de Dutch Information Worker User Group. Het is een gratis event en toegankelijk voor iedereen met interesse in SharePoint. Er worden die dag ongeveer 300 bezoekers verwacht in Hotel Vianen.

Wij rekenen op een interessante en succesvolle dag en hopen je daar te zien!

Meer informatie over SharePoint Saturday vind je op de website.

SP%20Saturday