Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign

Wortell en ETTU hebben in maart besloten te fuseren en verder te gaan onder de naam Wortell. Intern is er een project “Stamppot” opgetuigd om de volledige integratie van beide bedrijven te stroomlijnen. Een groot onderdeel van dit project zijn de interne processen. De interne processen worden binnen beide organisaties in kaart gebracht, om vervolgens te bepalen hoe interne processen in het nieuwe Wortell georganiseerd moeten worden.

De keuze voor ValidSign

Een van de processen waarnaar gekeken is, is het digitaal ondertekenen van documenten. We gaan hiervoor gebruik maken van ValidSign. ETTU gebruikte ValidSign al voor het digitaal ondertekenen van documenten. Waarom we gekozen hebben voor ValidSign? De data in ValidSign wordt gehost in de EU, waardoor er grip is op waar de data staat. Wel zo handig voor de AVG. Daarnaast biedt ValidSign uitgebreide mogelijkheden om de huisstijl te integreren en kunnen we eenvoudig uitbreiden met automatische marketingflows. Dit gaat bijdragen aan de beleving van onze klanten.

Partnership

Met het bundelen van onze diensten met ETTU bieden wij ValidSign zelf ook aan. Het maakt namelijk onderdeel uit van de (door ETTU gebouwde) oplossing eConnect@work.

Meer over Git

Ga naar Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT
Blogpost / 21-11-2017

Adoptie dankzij de Digital Workplace Squad van VIVAT

.tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {bo...
Ga naar Digitaal in de groensector?
Blogpost / 31-10-2017

Digitaal in de groensector?

Als je kijkt naar de digitale transitie, en wat daarvoor nodig is - dan zie je dat eigenlijk iedereen beter met elkaar wil communiceren.
Ga naar Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision
Blogpost / 2-10-2017

Digitale Transformatie en Data Lake, dé thema's op Microsoft Envision

Microsoft Envision. Het evenement stond volledig in het teken van digitale transformatie en vond tegelijkertijd plaats met Microsoft Ignite.
Ga naar Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer
Blogpost / 5-7-2017

Wortell door Microsoft benoemd tot Digital Transformer

Tijdens het jaarlijks terugkerende Microsoft Government en Healthcare Partner evenement is Wortell in de prijzen gevallen. Digital Transformer Award 2...
Ga naar GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek
Blogpost / 6-12-2016

GeenPeil: Digitale Transformatie in de politiek

GeenPeil doet wat nog geen enkele andere politieke partij heeft gedaan. Elke 2de kamer keuze wordt een mini referendum. Digitale Transformatie in de p...
Ga naar Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING
Blogpost / 3-10-2016

Succes digitalisering motor achter reorganisatie ING

Digitalisering is de motor achter een reorganiserende ING. gaat ING dit echter wel volhouden met nieuwe toetreders als BUNQ en Knap?
Ga naar GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?
Blogpost / 8-7-2016

GigJam: Een kijkje in de (nabije) toekomst van digitaal samenwerken?

In deze blog geef ik een algemene beschrijving van wat GigJam is. De app is sinds kort als preview beschikbaar voor iedereen.