Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell tekent voortaan digitaal met ValidSign

Wortell en ETTU hebben in maart besloten te fuseren en verder te gaan onder de naam Wortell. Intern is er een project “Stamppot” opgetuigd om de volledige integratie van beide bedrijven te stroomlijnen. Een groot onderdeel van dit project zijn de interne processen. De interne processen worden binnen beide organisaties in kaart gebracht, om vervolgens te bepalen hoe interne processen in het nieuwe Wortell georganiseerd moeten worden.

De keuze voor ValidSign

Een van de processen waarnaar gekeken is, is het digitaal ondertekenen van documenten. We gaan hiervoor gebruik maken van ValidSign. ETTU gebruikte ValidSign al voor het digitaal ondertekenen van documenten. Waarom we gekozen hebben voor ValidSign? De data in ValidSign wordt gehost in de EU, waardoor er grip is op waar de data staat. Wel zo handig voor de AVG. Daarnaast biedt ValidSign uitgebreide mogelijkheden om de huisstijl te integreren en kunnen we eenvoudig uitbreiden met automatische marketingflows. Dit gaat bijdragen aan de beleving van onze klanten.

Partnership

Met het bundelen van onze diensten met ETTU bieden wij ValidSign zelf ook aan. Het maakt namelijk onderdeel uit van de (door ETTU gebouwde) oplossing eConnect@work.