Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Trotse Education Global Training Partner van Microsoft

Blogs
16-6-2021

Elk jaar brengt het Microsoft Global Training Partner programma, speciale training partners in contact met duizenden onderwijsinstellingen, docenten en faculteiten over de hele wereld, om hen te helpen technologie optimaal te benutten voor lesgeven en leren. Wij zijn super trots op deze nieuwe mijlpaal, waarbij we officieel benoemd zijn tot Education Global partner van Microsoft. Hiermee gaan we docenten en studenten internationaal nóg verder ondersteunen met digitale middelen.

Training

De training die onze educatie experts geven zorgt ervoor dat docenten weten hoe ze technologie kunnen inzetten om meerwaarde te creëren voor het onderwijs- en leerproces van studenten. We leren docenten bijvoorbeeld hoe zij een digitale Microsoft 365 applicatie inzetten voor een didactische werkvorm. Naast uitleg, worden docenten ook klaargestoomd om deze kennis direct toe te passen. De docent kan de applicatie ervaren en hierna beslissen of deze vorm geschikt is voor zijn of haar lesvorm. Of je een specifieke didactische werkvorm met technologie wilt inzetten, verschilt namelijk per docent.

Microsoft Teams voor onderwijsinstellingen

Naast trainingen gericht op didactische werkvormen geeft Wortell ook trainingen over het gebruik van Microsoft Teams. Tijdens zo'n training leert de docent hoe hij of zij Microsoft Teams als platform kan gebruiken in combinatie met andere platformen, zoals een Learning Management System (LMS).

Download het E-book

Microsoft Teams voor onderwijsinstellingen

Online lesgeven en communiceren is inmiddels de nieuwe realiteit met Microsoft Teams. Loop  je tegen praktische uitdagingen aan? 

Tijd voor een langetermijnbeleid: Teams Governance. Hoe toekomstbestendig is jouw Microsoft Teams-omgeving eigenlijk?