Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortell @VIVAT Innovation Days

Blogs
14-7-2017

Wortell-klant VIVAT organiseerde woensdag 29 juni, woensdag 5 juli en donderdag 6 juli de VIVAT Innovation days in het AFAS stadion in Alkmaar en in de Kromhouthal in Amsterdam. Gedurende deze dag wilde VIVAT haar medewerkers inspireren op het gebied van digitale transformatie. Een belangrijk onderwerp voor heel de financiële dienstverlening of wellicht wel de hele zakelijke dienstverlening.

Hoewel VIVAT digitale transformatie hoog op de agenda heeft staan, scored ze volgens een onderzoek gepubliceerd in het financiële dagblad van vorig weekend niet zo goed. Het FD gaf aan dat de top 5 financiële dienstverleners op het gebied van digitale transformatie de volgende zijn:

1. ABN AMRO
2. ING
3. Aegon
4. Rabobank
5. Van Lanschot

Ron van Ooijen, de CEO van VIVAT, opende de dag met deze mededeling. Hij gaf echter ook aan dat het digitaal transformeren voor VIVAT cruciaal is omdat ze anders over een paar jaar geen bestaansrecht meer hebben. Hij gebruikte hierbij geijkte voorbeelden als Uber, AirBNB en Netflix, die allemaal in hun eigen sector een enorme aardverschuiving hebben veroorzaakt, maar noemde ook Coolblue. Een organisatie die klantbeleving op een absolute nummer 1 heeft staan. VIVAT wil graag in de komende jaren de Coolblue onder de verzekeraars worden.

In de eigen organisatie investeert VIVAT door haar move naar de cloud. Daarnaast investeert ze in de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten. Dat doet ze zelf, maar ook door zich te verbinden aan een groot aantal startups.

vivat kromhout.jpeg

Wortell was aanwezig tijdens de VIVAT Innovation days met een stand waarin wij onze innovatieve Hololens oplossingen en inspirerende Chatbot demonstreerden. Het waren geweldige inspirerende dagen en wij zijn trots dat we hier onderdeel van waren.

Bekijk ook de video’s voor impressies van deze top innovatie dagen!