Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell voor tweede jaar op rij winnaar van Microsoft Health award

Blogs
13-7-2014

Na 'Innovator of the Year, mag Wortell zich dit jaar 'Cloud Partner of the Year' noemen.

Ieder jaar reikt Microsoft de Health Partner Awards uit aan partners die het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen voor de zorgsector hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. Dit jaar zijn deze oplossingen wellicht nog meer van belang dan andere jaren, gezien de snelheid van verschuiving die momenteel in de zorg plaatsvindt.

André Piso – Business Development Manager Health van Microsoft Nederland: “Onder druk van economische uitdaging heroverwegen zorginstellingen hoe zij hun diensten succesvol kunnen blijven leveren. Zij moeten meetbaar waarde kunnen leveren aan de veranderende rol van de consument in de zorg. Dit zijn uitdagingen die niet alleen kunnen worden opgelost door de zorg zelf. Er is scherp begrip en actieve betrokkenheid nodig van alle stakeholders, inzet van nieuwe technologie en het vermogen tot innoveren”

 

Cloud Partner of the Year: Wortell
Wortell mag zich dit jaar Cloud Partner of the Year noemen en was tevens genomineerd voor de titel Innovator of the Year.

André Piso: “Wortell is vorig jaar verkozen tot de Health Innovator of the Year, nadat er weer volle aandacht is gericht op de zorgmarkt. Dit jaar zien we dat voortgezet. Met een enorme inzet op het gebied van Cloud, Windows 8 applicaties en mobiliteit. Met het principe ‘show and tell’ hebben ze vele klanten de kracht van Cloud en Mobiliteit laten ervaren. Zorginstellingen kunnen daarmee in een korte cyclus beslissingen nemen omtrent de functionaliteit die ze gaat helpen bij hun vernieuwende dienstverlening aan cliënten, interactie met cliënten, efficiënter werken door hun medewerkers of inzicht in de bedrijfsvoering. En hoe ze daarmee gebruik kunnen maken van Offfice365, het kunnen laten landen op een platform als Azure, en met een advies over de te gebruiken devices. In een prima samenwerking en uitmuntende kennis heeft Wortell zorginstellingen niet alleen Cloud diensten geïmplementeerd, maar is sterk gericht op het werkelijke gebruik van de Cloud diensten. Dat definieert het succes voor de zorginstelling.”