Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell wint award beste werkgever 2017 - 2018

Blogs
6-2-2018

We won! Beste werkgever van 2017-2018  

Dit jaar deden we voor de eerste keer mee aan de Beste Werkgever verkiezing, opgezet door onderzoeksbureau Effectory in samenwerking met Intermediair. We zijn daarbij direct in de prijzen gevallen. Naast dat we benoemd zijn tot Beste Werkgever, zijn wij ook winnaar geworden binnen de categorie profit-Zakelijke dienstverlening.

Een bekroning voor het zelforganiseren

Bij Wortell werken we zelforganiserend. Dit besluit kwam toen we de magische grens van 100 medewerkers naderden. “We besloten niet wéér een manager aan het team toe te voegen. Sterker nog: we besloten afscheid te nemen van het hele managementteam”, vertelt Chief Experience Officer Luc Joziasse. Volgende AGConnect: Wortell scoorde volgens Effectory vooral hoog op plezier in het uitvoeren van werkzaamheden, werkinhoud, zingeving en de mogelijkheid om uit te blinken. Volgens een medewerker worden hij en zijn collega’s behandeld zoals klanten worden behandeld. “In ons geval betekent dat: degelijk pre-boarden. Net zoals wij klanten goed leren kennen voordat we aan het werk gaan, ontmoeten wij ook onze teamgenoten vrij intensief voordat zij echt beginnen en door de Wortell “wasstraat” gaan. Via ons buddy- en mentorsysteem leren nieuwe employees iedereen kennen en worden ze wegwijs gemaakt in onze Wortell werkwijze.”

De prijs werd uitgereikt door presentator Rens de Jong

Een score van 8,2 als werkgever 

In dit onderzoek beoordeelden  636.978 medewerkers hun werkgever. Tijdens het onderzoek wordt je op zes vlakken langs de meetlat gelegd: 
  • Werkgeverschap; 
  • Organisatietrots; 
  • Organistierichting; 
  • Werktrots; 
  • Waardering; 
  • Het benutten van talent. 
Wortell scoorde hierbij een 8,2, waar de gemiddelde score binnen de zakelijke dienstverlening op 6,8 lag. Factoren waar wij sterk op scoren zijn onder meer: plezier in het uitvoeren van werkzaamheden, werkinhoud, zingeving en de mogelijkheid om uit te blinken.  Komend jaar zullen we met trots het officiële keurmerk voor goed werkgeverschap dragen.  Wil je meer weten over de transformatie van Wortell naar een Zelf Organiserende Organisatie? We hebben er een hele website voor ingericht: http://www.welovetowork.nl