Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Wortell wint weer de titel 'innovator of the year'

Blogs
8-7-2015

Voor de derde keer mag Wortell zich Innovator of the Year noemen in de Zorgsector. Andre Piso, Health & Local Government Lead Microsoft Nederland, mocht Danny Burlage het goede nieuws vertellen en hem de award overhandigen!

Afgelopen week heeft Microsoft de Microsoft Health Partner Awards 2015 uitgereikt. Met deze jaarlijkse awards wil Microsoft zijn waardering uitspreken voor Nederlandse partners die in het afgelopen jaar bijzondere of innovatieve oplossingen op het gebied van de gezondheidszorg hebben ontwikkeld op basis van Microsoft-technologie. De Microsoft Health Partner Awards worden uitgereikt in vijf categorieën: Innovator of the Year, Cloud partner of the Year, System Integrator of the Year, Solution Partner of the Year en Licensing Partner of the Year. Vanaf deze plek feliciteren wij ook de winnaars uit de overige categorien: Rapid Circle, Caase.com, ChipSoft en Agile Software.

Waarom zijn wij benoemd tot 'innovator of the year'

Wortell kenmerkt zich door haar innovatieve karakter. Wij hebben door innovatief ondernemerschap, de zorg naar een hoger plan gebracht.

Andre Piso: “De zorgsector en dan in het bijzonder Care is een belangrijke sector voor Wortell. Wortell maakt combinaties van Microsoft Cloud producten, een gestandaardiseerde aanpak en innovatieve toepassingen op basis van die Microsoft oplossingen. Het aangaan van nieuwe samenwerkingen met start-ups en gevestigde organisaties, marketing, verkoop en productinnovatie gaan bij Wortell dan ook hand in hand.”

Enkele voorbeelden van innovatieve organisaties waar wij bij betrokken zijn, zijn:

  • CareConnections: Inmiddels een zelfstandige startup die ECD’s koppelt aan een App.
  • ZorgMonitor: Business Intelligence oplossing die data uit ECD’s weet te ontsluiten en verwerkt tot direct bruikbare beslisinformatie
  • Project Omaha: Mini RIBW project met als doelstelling zelfregie
  • Digitaal Spreekuur: Online spreekuur systeem op basis van Skype for Business.

Natuurlijk zijn wij enorm blij met deze erkenning vanuit Microsoft. Het bewijst ons dat we op de goede weg zitten en steunt ons in het blijven zoeken naar mooie kansen in de dynamische zorgsector.