Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Wortelligence evenement en magazine

Blogs
2-11-2014

Kom in gesprek met andere organisaties uit uw branche en maak kennis met oplossingen die hen hebben geholpen bij het oplossen van hun grootste uitdagingen.

​Tijdens het Wortelligence evenement brengen wij onze relaties samen om – branche specifiek – in te gaan op ontwikkelingen in de sector. Wij merken dat veel relaties in een soortgelijke situatie verkeren en door onderlinge kennis en ervaringen uit te wisselen kunnen we elkaar verder helpen in het vinden van de juiste aanpak en oplossing.

 

Download het Wortelligence magazine

Cover

DINSDAG 3 FEBRUARI 2015 - ZORG
​Op dinsdag 3 februari staat het evenement volledig in het teken van de zorgsector. Het evenement vindt plaats bij Microsoft omdat we deze dag combineren met de Microsoft Healthcare Summit. Een unieke samensmelting van sessies over de ICT-ontwikkelingen en zorginstellingen die hun ervaringen delen over de inzet van ICT om organisatiedoelstellingen te behalen. Alle sessies zijn samengevoegd en toegankelijk voor deelnemers aan beide evenementen.

 

WOENSDAG 4 FEBRUARI 2015 - BOUW & INDUSTRIE
​Op woensdag 4 februari organiseren we het Wortelligence evenement speciaal voor de bouw & industriesector. Het evenement vindt plaats in de Wortell kerk (Schipholweg 641 te Lijnden). Tijdens deze dag worden diverse sessies verzorgt, zowel door Wortell en Microsoft als Dura Vermeer en Heijmans.

 

DOELGROEP
De sessies zijn toegankelijk voor zowel een CIO of directielid ICT alswel een hoofd ICT/ IT-manager van uw organisatie.

 

AANMELDEN
Het evenement heeft inmiddels al plaatsgevonden. Aanmelden is dan ook niet meer mogelijk. Houd onze website in de gaten voor nieuwe evenementen.

 

Heeft u vragen over dit evenement? Neem dan contact met ons op via marketing@wortell.nl of 020-7505049