Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Yammer; 3 updates waar je blij van wordt

Blogs
4-5-2017
In de afgelopen periode zijn er meerdere updates voor Yammer geweest . Ik geef je een inzicht in drie updates waar je blij van wordt! Het Office 365 platform wordt constant verbeterd. Met grote en kleine updates wordt het gebruik van de diensten en producten gebruiksvriendelijk gemaakt. Het bijhouden van alle updates is wellicht wat omslachtig. Vooral omdat ze niet altijd zichtbaar zijn of geen grote impact hebben op de functionaliteiten die je dagelijks gebruikt.

 

Update 1: Bewerken van je bericht in Yammer

Hoera! Ein-de-lijk is het zover. Een functie waar we met z'n allen al heel lang zonder werken, maar waar we met smart op hebben gewacht: BEWERKEN. Vanaf nu is het mogelijk om in Yammer de berichten én de antwoorden die je plaatst te bewerken. Dus nooit meer storende typefout die je alleen kunt verdoezelen door een bericht te verwijderen. Iets wat niet wenselijk is, omdat je daarmee je hele gesprek verwijderd. Klik na het delen van je bericht of antwoord op bewerken en pas je tekst aan. yammer bericht bewerken.jpg

Update 2: Verbeterde ervaring in de mobiele app voor Yammer

Naast meldingen van @vermelding en directe antwoorden, krijg je bij het volgen van een bepaald gesprek binnen een bepaalde tijd een melding. Deze meldingen ontvang je wanneer je gebruik maakt van de mobiele applicatie van Yammer. Deze app is beschikbaar beschikbaar voor Windows mobile, Andriod en iOS. Wanneer jij je in de laatste 24 uur niet ingelogd, zal Yammer een melding sturen om je opnieuw bij de conversaties te betrekken. Dit zijn overigens niet de enige updates voor de mobiele applicaties. Er is voor Andriod en iOS ook gewerkt aan het verbeteren van de mobiele ervaring van Yammer. 

Update 3: Yammer integratie met Office 365 groepen

Maak je een nieuwe groep in Yammer aan? Dan wordt deze vanaf nu automatisch onderdeel van de Office 365 Groups-service. De groep wordt hierdoor uitgebreid met een OneNote-notitieboek, een Planner voor taakbeheer, een SharePoint Online-teamsite en een documentbibliotheek. Met de integratie hebben jij en je teamleden tot deze gedeelde bronnen via Yammer.Handig om te weten! Bestaande groepen worden nog niet automatisch omgezet én de gesprekken worden ofwel in een groep in Outlook of een aangesloten Yammer-groep opslagen. Dit is afhankelijk van welke communicatie tool jouw groep heeft gekozen. Berichten verschijnen niet op beide plekken. Gebruikers die een bericht sturen in Outlook naar een Office 365-aangesloten Yammer-groep, krijgen een e-mail 'Succes' die bevestigt dat hun bericht is geplaatst. Voor alle antwoorden op dat bericht volgen standaard Yammer-notificaties voor berichten via e-mail.Yammer-integration-with-Office-365-Groups-now-rolling-out-final.png

Wil je op de hoogte blijven van de laatste updates binnen Office 365? Schrijf je dan in voor ons maandelijks webinar. Hierin kijken Danny Burlage en Paul Keijzers naar de innovatie die heeft plaatsgevonden in de afgelopen maand en de vernieuwingen die we verwachten in de komende maand.

{{cta('6b3b7148-0a85-4573-8590-bb298bd07d90')}}