Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Yammer voor iedereen beschikbaar

Blogs
8-2-2016

Maak je klaar voor Yammer! Microsoft kondigt namelijk aan, dat Yammer binnenkort voor iedereen wordt geactiveerd.

Yammer integratie in Office 365

Yammer integratie in Office365 Yammer neemt hoge vlucht

Microsoft komt eindelijk met meer nieuws over het sociale enterprise netwerk. Voor alle bestaande en nieuwe tenants waar Yammer onderdeel uitmaakt van de gebruikers-licenties, wordt deze geactiveerd en beschikbaar gemaakt. Zonder dat de admistrator daar iets voor hoeft te doen. Op die manier krijgen alle Office 365 gebruikers de voordelen van Yammer tot hun beschikking. Deze volledige integratie met Office 365 is onder andere een uitkomst van het verplaatsen van Yammer naar de door Microsoft beheerde datacenters en de wijzigingen van single sign on naar Office 365 identity.

Gebruikerservaring en meerwaarde Yammer

De integratie is direct gekoppeld aan een aantal nieuwe gebruikers-, en adminstrator scenario's die van grote meerwaarde zijn voor jou en je collega's zijn.  Iedere Office 365 gebruiker met een Yammer licentie heeft straks direct  toegang tot Yammer via de Office 365 app launcher. Daarnaast start je eenvoudig een conversatie vanuit SharePoint en de Office 365 Video Portal. Zo delen jij en je collega's ideeën en werken samen in de transparante en flexible Yammer groepen. En daar zullen nieuwe scenario's aan worden toegevoegd, waarbij de integratie met Delve en Skype een belangrijke rol gaan spelen. Voor de toekomst worden er scenario's beloofd, die dwars door de Office 365 suite heen gaan. Dus vanuit Yammer naar Skype-gesprek, naar agenda uitnodiging, naar toegang tot bestanden op de OneDrive, naar taken in Planner.

Beveiliging en privacy voor Yammer

Organisaties profiteren van de toonaangevende, beveiliging en privacy toezeggingen van Office 365 bij het gebruik van Yammer. Dit maakt het mogelijk om samen te werken in een vertrouwde, beveiligde omgeving. Yammer is vanaf nu onderdeel van het Office 365 Trust Center, dat de bescherming van de internationale en regionale normen biedt. Onder andere de Office 365-overeenkomst Data Processing met de Europese Unie modelclausules (DPA met EUMC), Health Insurance Portability, ISO 27001 en  ISO 27018 maken hier deel van uit.

De impact van de verandering

Wil je meer weten over wanneer Yammer wordt uitgerold op jouw Office 365 tenant? Of welke veranderingen je kunt verwachten en hoe jij je organisatie daar op voorbereid? Wij helpen je graag verder. Stel je vraag via Twitter met #wortell of klik hieronder om contact op te nemen met mij.