Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Zelf de nieuwste Microsoft technologieën ervaren?

Blogs
10-5-2016

Je leest af en toe eens iets over een nieuw snufje binnen Office 365. Je hoort hier en daar wel eens wat om je heen over nieuwe technologieën en ontdekkingen. Interessant allemaal, denk je, om het vervolgens weer te vergeten. Laat staan te gaan gebruiken.

Omdat je bijvoorbeeld niet precies weet wat er allemaal kan. En hoe je dat binnen jouw organisatie kan toepassen.

Precies om deze reden zijn er Customer Immersion Experiences (CIE's) in het leven geroepen. Om jou en een aantal belanghebbenden uit jouw organisatie een levensechte ervaring te geven wat betreft de mogelijkheden van de technologie en het toepassen daarvan.

In een test omgeving zien jij en je collega's hoe je werkomgeving er uit kan zien en wat je er mee kan. Je wordt daarbij ondersteund en geïnformeerd door een ervaren facilitator.

De CIE vindt plaats bij Microsoft op locatie. De duur is ongeveer 3,5 uur.

De sessie is opgebouwd aan de hand van scenario's. Een voorbeeld van een scenario is Slimmer Vergaderen. Of Effectiever Communiceren. We nemen je mee door deze scenario's aan de hand van verschillende Microsoft producten. Door de herkenbare situaties krijg je direct een idee van hoe je de scenario's binnen jouw eigen werkomgeving tot leven kan laten komen.

We beginnen met een introductieronde waarin je kan vertellen tegen welke pijnpunten je organisatie aanloopt. Gedurende de sessie gaan we kijken of we je hierbij handvatten kunnen aandragen.

Tussendoor is er ruimte voor het stellen van vragen en na afloop bekijken we of er aan je verwachtingen voldaan is.

Waarom zou je nog langer wachten om je organisatie naar een hoger niveau te tillen? Zet de eerste stap en neem contact met ons op voor het deelnemen  aan een CIE!