Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Copilot Flightplan

Het Microsoft Copilot 365 Flightplan programma biedt een succesvolle implementatie van Microsoft 365 Copilot binnnen jouw organisatie. Het Microsoft Copilot 365 Flightplan is zorgvuldig samengesteld en omvat diverse stappen en workshops die specifiek zijn ontworpen om jouw organisatie voor te bereiden op de uitdagingen en eindeloze mogelijkheden van Microsoft 365 Copilot. Samen met onze experts verken je de essentiële fundamenten en strategieën die cruciaal zijn voor een probleemloze implementatie. Zo maak je jouw organisatie gereed voor een soepele en effectieve reis met Microsoft 365 Copilot.

Ontdek wat het Microsoft 365 Copilot Flightplan voor jouw organisatie kan betekenen:

  • Ontvang inzicht in gebruiksscenario’s die de productiviteit en tevredenheid van jouw medewerkers aanzienlijk verbeteren;
  • Krijg een gedetailleerd, op maat gemaakt plan van aanpak met een gefaseerde roadmap, gebaseerd op technische afhankelijkheden en diverse scenario’s. Inzicht in de (project)aanpak met onder andere een gedetailleerde planning, adoptiestrategie, Governance-architectuur, security-advies en essentiële aandachtspunten; 
  • Ontvang een overzicht van de investeringen die nodig zijn voor de uitvoering van de roadmap; 
  • Profiteer van een adoptieaanpak waarbij de change-strategie als leidraad dient om medewerkers die met Microsoft 365 Copilot starten de juiste richting te geven die perfect bij jouw organisatie past.

Download de brochure

Wil je meer informatie over wat het Microsoft Copilot 365 Flightplan voor jouw organisatie kan betekenen of direct een afspraak inplannen? Download dan de Copilot Flightplan brochure en lees alles over ons programma!