Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Data Security Assessment

In samenwerking met Microsoft heeft Wortell het ‘Data Security Assessment’ samengesteld. Dit assessment helpt je om de data security risico's binnen jouw organisatie te identificeren en geeft je praktische handvatten om deze risico’s te minimaliseren.

Data Security Assessment programma

Ontdek de meerwaarde van ons 'Data Security Assessment' en laat onze security experts jou ondersteunen om de data security van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Na het assessment ontvang je:

  • Een gedetailleerd Security Check rapport met bevindingen en inzichten; 

  • Een lijst met aanbevelingen en praktische volgende stappen om de geïdentificeerde risico's te beperken, inclusief inzichten in jouw risico's met betrekking tot het verlies of diefstal van informatie; 

  • Een helder perspectief op Microsoft's benadering van data security en het beheersen van interne risico's; 

  • Optioneel: Een Compliance Manager Tenant Assessment-rapport met suggesties en belangrijke verbeteringen rondom data compliancy; 

  • Langetermijnaanbevelingen voor jouw compliancestrategie, met belangrijke initiatieven en praktische vervolgstappen.

Bescherm jouw bedrijfsinformatie effectief met ons Data Security Assessment. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie en ontdek hoe je de weg naar data security kunt inslaan.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie over het assessment of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. 

Contact

Data Security Assessment

Plan direct een afspraak in.