Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Microsoft Copilot Jumpstart

Stel je voor: een wereld waarin jouw technologische assistent zo intelligent is dat hij moeiteloos jouw dagelijkse taken in Microsoft 365 kan vereenvoudigen, jouw productiviteit kan verhogen en zelfs jouw creatieve vlam kan aanwakkeren. Maar net zoals bij elke sprong in de technologie, komt succes met een grondige voorbereiding. Niet alleen technisch, maar ook in de adoptie door jouw medewerkers. Daarom hebben Wortell en Microsoft samen de Copilot Jumpstart ontwikkeld.

Wat houdt het Microsoft Copilot Jumpstart programma in?

Het Copilot Jumpstart programma biedt een reeks workshops die bedoeld zijn om jouw organisatie te inspireren over Microsoft 365 Copilot en de cruciale factoren voor succes.

  • Microsoft 365 Copilot inspiratiesessie: Deze sessie is bedoeld om een breed publiek te inspireren, met de focus op het stimuleren van creativiteit en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden.
  • Teams Governance: Een sessie die zich specifiek richt op de technische aspecten die essentieel zijn voor een goede governance van Teams.
  • Security & Dataclassificatie: Een inspirerende sessie die zich richt op beveiligingsaspecten binnen Microsoft 365, inclusief belangrijke aspecten van dataclassificatie.
  • Adoptie en Change Management: Speciaal ontworpen voor professionals in 'zachtere' functies zoals HR, Communicatie en functioneel beheerders. 

Download de onepager

Wil je meer informatie over wat de Microsoft Copilot Jumpstart voor jouw organisatie of direct een afspraak inplannen? Download dan de Microsoft Copilot Jumpstart onepager en lees alles over ons programma!