Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Copilot Studio Workshop

Sta je te popelen om de mogelijkheden van slimme AI chatbots te verkennen en deze moeiteloos te bouwen en te beheren, allemaal binnen één platform? Dan ben je bij de Copilot Studio Workshop van Wortell aan het juiste adres! Bouw je eigen gepersonaliseerde Copiloot en ontdek wat Copilot Studio voor jouw organisatie kan betekenen tijdens onze workshop. 

Copilot Studio Workshop 

De Copilot Studio Workshop van Wortell is een intensieve workshop waarin we jou hands-on meenemen in de mogelijkheden van Copilot Studio. De workshop is ontworpen om jouw organisatie te helpen bij het ontdekken en implementeren van automatiseringsmogelijkheden met Copilot Studio.

Tijdens de workshop verdiepen we ons in de specifieke processen van jouw organisatie en laten we zien hoe je deze kunt optimaliseren en automatiseren met behulp van AI. Onze experts delen best practices en inspireren je met concrete voorbeelden, zowel uit jouw eigen organisatie als uit de branche. De workshop wordt geleid door ervaren specialisten die je stap voor stap begeleiden in het gebruik van Copilot Studio, zodat je na afloop direct aan de slag kunt. 

Ready, set, start!

Copilot

Lees meer over Copilot en hoe Wortell je hierbij kan ondersteunen. Van inspiratiesessies, adoptieprogramma's tot het aanschaffen van licenties. 
"Benut de kracht van next-gen AI en reageer sneller en effectiever op de behoeften van jouw klanten en medewerkers dan ooit tevoren." 

Wat kun je verwachten tijdens de Copilot Studio Workshop? 

  • Kennismaken met Copilot Studio: We beginnen met een grondige introductie van Copilot Studio. Ontdek wat dit platform is, hoe het werkt en waarom het een ware revolutie teweegbrengt in de wereld van conversatie-AI. 

  • Verkenning van scenario's en technologische mogelijkheden: We verkennen verschillende scenario's die je kunt tegenkomen bij het gebruik van Copilot Studio. Daarnaast duiken we dieper in de technologische mogelijkheden die dit platform biedt. 

  • Hoe je Copilot Studio kunt inzetten: Ontdek hoe je Copilot Studio kunt gebruiken om krachtige FAQ-chatbots te maken en verken de vele andere toepassingsmogelijkheden. 

  • Integratie met interne documenten: Leer hoe je Copilot Studio kunt integreren met jouw interne documenten en ontdek hoe dit precies werkt. 

  • ... Wil je weten wat je nog meer kunt verwachten van de Copilot Studio Workshop? Neem dan contact met ons op of download de brochure

Download Copilot Studio Brochure