Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Digitaal Vitaal maakt je medewerkers weer happy tijdens thuiswerken!

Het gat tussen beschikbare kennis in organisaties en de benodigde kennis om het maximale uit IT-investeringen te halen groeit al jaren. Met Digitaal Vitaal dichten we dit gat niet alleen, maar maken we tegelijkertijd medewerkers weer blij door ze de digitale vaardigheden te geven die ze nodig hebben tijdens het thuiswerken.

Door technologie optimaal in te zetten laten we technologie niet tegen jou, maar vóór jou werken. De échte waarde van technologie ligt namelijk in het anders (slimmer, efficiënter, meer klantgericht) kunnen inrichten van de business. Wortell helpt organisaties medewerkers enthousiast te maken met Digitaal Vitaal om met de aangereikte middelen aan de slag te gaan.

Download

Digitaal Vitaal brochure

Digitaal Vitaal: kristalheldere adoptie in een doorlopend proces. Download de brochure

Krijg inzicht in hoe digitaal vaardig je medewerkers zijn

Geen beslissingen op basis van onderbuikgevoel maar op basis van harde en zachte cijfers. Met Digitaal Vitaal meet je continu de voortgang van adoptie en heb je een realtime en overzichtelijk dashboard met harde feiten. We kijken daarbij zowel naar een stukje EQ (vinden de mensen het nog leuk; staan ze achter de verandering?, als naar een stukje IQ in de vorm van een Digitaal Vitaal test en het adoptie verkeerslicht. Hier is bijvoorbeeld te zien dat het gebruik van bepaalde tools  achterblijft bij de doelstellingen.

Whitepaper

Adoptie van Microsoft 365: 10 tips

In dit whitepaper geven we de belangrijkste redenen om aandacht te besteden aan adoptie. 

Verbeter digitale vaardigheden

Met Digitaal Vitaal heb je een schat aan kennis waarmee medewerkers continu kunnen leren over de digitale tools die ze helpen in hun werk. Zo kunnen zij zich steeds beter focussen op de business en het toevoegen van waarde voor de organisatie.

Medewerkers in hun kracht

Wil je ook weten hoe je digitale tools kunt inzetten om medewerkers weer in hun kracht te zetten tijdens thuiswerken? En wil je hier een beetje hulp bij? Download de brochure van Digitaal Vitaal en ontdek hoe we jou in een leuk programma kunnen ondersteunen in jouw werk.

Brochure

Download de brochure van Digitaal Vitaal.

Blije medewerkers tijdens thuiswerken? Lees direct alles over Digitaal Vitaal in de brochure.