Ga naar content
Wij zijn de #1 Microsoft partner van Nederland
header_top_slogan_short
Console Werken bij

Alles wat je moet weten over NIS 2.0

Events
MxDR (Managed eXtended Detection and Response)
28-6-2023

In samenwerking met PLTFRM nodigen we je graag uit voor een inspirerend en informatief webinar over NIS2.0! Dit is de gelegenheid om meer te weten te komen over deze relevante Europese wetgeving en de impact ervan op de digitale wereld van jouw bedrijfsomgeving. Hierdoor kan ook jij onderdeel worden van de community van bedrijven, organisaties en marktpartijen! 

Over het webinar 

Tijdens dit webinar zullen we dieper ingaan op de essentie van NIS2.0 en waarom het zo cruciaal is voor de cyberveiligheid van digitale netwerken en informatiesystemen. We verkennen hoe NIS2.0 ontworpen is om onze vitale sectoren, zoals: energie, transport, gezondheidszorg en financiële diensten, te beschermen tegen cyberaanvallen en de groeiende dreigingen van vandaag de dag.

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in de NIS2.0-richtlijn: We zetten de belangrijkste aspecten van NIS2.0 uiteen en geven je een duidelijk beeld van de verplichtingen en voordelen voor organisaties te maken hebben met NIS2.0.
  • Impact op cybersecurity: Ontdek hoe NIS2.0 een verschil maakt in het verbeteren van de cyberveiligheid en het beschermen van gevoelige informatie binnen de Europese Unie.
  • Praktische toepassingen: Leer hoe organisaties NIS2.0 kunnen implementeren en welke maatregelen ze moeten nemen om te voldoen aan de richtlijn.
  • Inspirerende sprekers: Luister naar vooraanstaande experts op het gebied van cybersecurity en NIS2.0 die inzichten delen en hun ervaringen delen.
  • Q&A-sessie: Stel al je prangende vragen aan onze experts op het gebied van cybersecurity en NIS2.0 tijdens onze interactieve Q&A-sessie.

Praktische informatie 

Wanneer: Woensdag 28 juni
Hoe laat: 9.30u - 10.30u
Waar: Online


Mis deze kans niet om je kennis te vergroten, inzichten te delen en geïnspireerd te raken door de mogelijkheden die NIS2.0 biedt op het gebied van cyberbeveiliging. 

Registreer je nu en verzeker jezelf van een plek!