Ga naar content
Zoek op onderwerpen, blogs, diensten etc.

Azure Virtual Desktop: Strategische ronde tafel sessie

Events
28-3-2024

In het digitale tijdperk van vandaag is de manier waarop we werken en onze IT-infrastructuur beheren fundamenteel aan het veranderen. Om organisaties te ondersteunen bij deze overgang, organiseren Wortell en Microsoft een exclusieve strategische rondetafelsessie rondom Azure Virtual Desktop.

Tijdens deze sessie zul je kennis op doen over Azure Virtual Desktop en hoe dit platform jouw digitale strategie kan versterken en transformeren. Het event is speciaal ontworpen voor IT-managers, CIO's, en andere besluitvormers binnen IT en bedrijfsinfrastructuren.

Datum:  Donderdag 28 maart 2024 
Tijd: 10:00 - 12:30
Locatie: Microsoft Netherlands te Schiphol 

Azure Virtual Desktop onderscheidt zich als een bijzonder waardevol alternatief voor bijvoorbeeld Citrix, vooral voor organisaties die de kracht van de cloud willen benutten. AVD biedt kosteneffectiviteit, verbeterde beveiliging, en vereenvoudigd beheer, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor bedrijven die hun virtuele desktopinfrastructuur willen moderniseren.

Wat kun je verwachten:
Stel je voor dat je een ruimte binnenstapt waar de lucht zoemt van anticipatie en innovatie. Dat is wat deze ronde tafel sessie is. Geen vastgestelde agenda, enkel het hoofdthema Azure Virtual Desktop. Bij deze strategische rondetafelsessie zitten jij en gelijkgestemde IT professionals aan het stuur. We delen ervaringen, uitdagingen en succesverhalen over de overstap naar en implementatie van Azure Virtual Desktop, alsmede het beheer ervan. Ons doel is om in elk gesprek nieuwe perspectieven - van de tactische voordelen tot de complexe uitdagingen - te onthullen. 

Programma:
09:30 - 10:00 Inloop 
10:00 - 12:00 Ronde tafel discussie 
12:00 - 12:30 Lunch  

Deze rondetafelsessie is een must voor iedereen die de overstap naar de cloud overweegt of zijn kennis van Azure Virtual Desktop wil verdiepen. Het is een uitstekende gelegenheid om te leren van de besten in het veld en te ontdekken hoe jij Azure Virtual Desktop strategisch kunt inzetten voor jouw organisatie. Plaatsen zijn beperkt, vol = vol!

Deze sessie is inmiddels volgeboekt, het is helaas niet meer mogelijk om in te schrijven.

Sprekers

Jan van Elst

Microsoft Nederland
Connect

Raymond Kettering

Solutions Sales - Wortell
Connect

Marcel Eeken

Cloud Architect- Wortell
Connect